• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavle Ninkov, srećan rođendan!

Sjajni desni bek za prve dvije sezone u Crvenoj zvezdi nije osvojio ništa. Zato nije teško pogoditi šta je sebi poželio za rođendan...

 Pavle Ninkov, srećan rođendan! Izvor: MONDO

"Želio bih da osvojim 'duplu krunu'. Već sam duže vrijeme u klubu, a još nemam osvojene trofeje, tako da bi to bio najbolji mogući poklon", rekao je Ninkov u intervjuu koji je na njegov 25. rođendan objavljen na zvaničnom sajtu kluba.

Da bi tako bilo, ekipa će u preostalih šest kola, kao i u finalu Kupa Srbije sa Vojvodinom, morati da odigra bez greške.

Otežavajuća okolnost svakako će biti prazna Marakana na tri utakmice Superlige Srbije. Prva je na programu već u srijedu od 18 časova, kada u goste dolazi neugodni Javor.

"Uz navijače je sve lakše, ali moramo da se koncentrišemo i da bez njih dobijemo tu utakmicu. Svima nam je krivo što se to desilo, ali šta je tu je. Zatim slijedi gostovanje u Kuli i svjesni smo da mnogo toga zavisi od tih mečeva. Dobro smo se pripremili", naglasio je Ninkov.

Odluka o novom prvaku mogla bi da padne na "vječitom derbiju", 8. maja na stadionu Partizana.

"Volio bih da se sve završi prije derbija, ali ne znam koliko je to moguće, ipak je razlika samo dva boda... Sigurno je da sada svaki meč odlučuje o tituli. Naravno, bilo bi lijepo da pobijedimo i prvenstvo riješimo u Humskoj".

Ninkov je na Marakanu stigao iz Čukaričkog, januara 2008, u "paketu" sa Markom Blažićem...

"Bilo je dosta problema u klubu i zbog toga nije bilo lako igrati. Kriza se itekako osjećala i na terenu. Sada je drugačije, dobro se radi, imamo dobre uslove, samim tim sam i ja dosta sazrio, a vjerujem da se to vidi na utakmicama".

Odgovornost koju ima zbog uloge u timu dodatno ga motiviše.

"Mogu da kažem da Zvezdina igra bukvalno zavisi od desne strane. Ne bih da potcjenjujem ostale igrače, ali činjenica je da se dosta toga događa na strani terena gdje se nalazimo Lazetić i ja. Navikao sam na to, tako je skoro već godinu dana i to mi je samo dodatni motiv", zaključio je Pavle Ninkov.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC