• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda na Javor bez kapitena i navijača

Zvezda u srijedu dočekuje tvrdu ekipu Javora. Jesenas u Ivanjici bilo 2:0, ali sada crveno-bijeli bez navijača i bez Lazetića, možda i Ninkova.

 Zvezda na Javor bez kapitena i navijača Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde u srijedu će u Beogradu dočekati Javor u 25. kolu Jelen Superlige Srbije u meču u kojem će pokušati da se vrate u pobjedničku formu poslije neriješenog ishoda na gostovanju kod Borca u Čačku.

"Javor je dobro organizovan i dobro vođen tim. Posebno su nezgodni protivnici na strani. Biće izuzetno teško, ali učinićemo sve da se vratimo na pobjednički kolosijek", rekao je trener Zvezde Ratko Dostanić na konferenciji za novinare.

Ocjenu da će Zvezdi biti izuzetno teško potkrepljuje činjenica da će crveno-bijeli biti značajno oslabljeni zbog parnih kartona kapitena Nikole Lazetića i Nikole Mikića, kao i povreda Pavla Ninkova i Slavoljuba Đorđevića, čiji su nastupi neizvjesni.

"Vidjećemo poslije treninga kakvo je stanje Ninkova i Đorđevića, kome je skočni zglob baš otekao. Nadamo se da će Ninkov biti spreman, jer je jedan od lidera tima, pravi vođa. Kamo sreće da ih imamo više. Uzdamo se u njegovu volju", ocijenio je Dostanić.

Dodatna otežavajuća okolnost biće prazne tribine stadiona Crvene zvezde, koja je zbog ranjavanja navijača na Kup utakmici sa OFK Beogradom kažnjena igranjem pet utakmica bez prisustva publike.

"Da se ne lažemo, odsustvo publike će sigurno uticati na tim, jer su navijači cijelu sezonu bili naš 12. igrač", naveo je Dostanić, a slično mišljenje iznio je i štoper Milan Vilotić.

"Sada je na nas red da se maksimalnim zalaganjem i pozitivnim rezultatom navijačima odužimo na podršci", rekao je Vilotić, koji je igrajući za selekciju Superlige imao priliku da radi sa trenerom Javora Radovanom Ćurčićem.

"Javor će sigurno učiniti sve da ne primi gol, a mi moramo da ga damo. Odsustvo Lazetića će takođe biti veliki hendikep, jer nam je on mnogo puta ulivao dodatnu snagu", ocijenio je Vilotić.

Prvotimac Zvezde je, ipak, primjetio i da situacija nije toliko loša kao što možda nekome izgleda.

"Mi smo u prelijepoj situaciji, borimo se za dva trofeja, iako smo pred početak sezone gotovo svi bili neafirmisani. Najljepša stvar za sportistu je da u finišu sezone, dakle u ovih sedam utakmica, dokazuje svoju veličinu. Nadam se da ćemo tim poletom i uspjeti da ostvarimo svoje ciljeve", istakao je Vilotić.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC