• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moreira i Krstajić idu u Kruševac, vjerovatno

"Parni valjak" u srijedu ima zadatak da "pređe preko Bagdale". Moreira i Krstajić najvjerovatnije u kombinaciji za sastav.

 Moreira i Krstajić idu u Kruševac, vjerovatno Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana u srijedu imaju možda i najteži ispit do kraja sezone, jer ih čeka neugodno gostovanje u Kruševcu, ekipi Napretka koja se bori za opstanak.

Dobra vijest za Partizan i njegove navijače je da će Portuglac Moreira i Mladen Krstajić, najvjerovatnije, biti u kombinaciji za sastav protiv Napretka, što je najavio trener Aleksandar Stanojević.

"Postoji velika šansa da Moreira i Krstajić budu u timu. Ako govorimo u procentima, šanse su 80 odsto", rekao je Stanojević.

Partizanu su neophodna tri boda kako bi zadržao situaciju u svojim rukama s obzirom na to da 8. maja dočekuje "vječitog rivala" i pobjedom u derbiju bi izbio na čelo tabele.

"Bio bih neiskren kada bih rekao da me ne interesuje Crvena zvezda. Uvijek se interesujem kako prolaze komšije, kako igraju. Naravno da je bolje da u derbi uđemo sa manjim zaostatkom i da sami odlučujemo o sebi. Ali, ne razmišljam još o tome, kao da igramo protiv njih za dvije godine, taj meč mi nije na kraj pameti. Najvažnija je utakmica sa Napretkom", rekao je Stanojević.

A pred Napredak trener crno-bijelih komanduje - ofanzivu!

"Očekujem izuzetno tešku utakmicu u Kruševcu, Napredak se bori za opstanak, a mi za titulu. Želimo pobjedu, imamo strategiju i znamo na koji način ćemo igrati. Očekujem da ćemo uz ofanzivnu igru doći do pobjede", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Trener crno-bijelih je dodao da je njegov tim "korektno" fizički pripremljen, ali da je teško očekivati da Partizan odmah igra kako on želi, pošto je malo vremena proveo sa ekipom.

"Želim agresivan i ofanzivan način igre sa dosta kretanja i način treninga to zahtijeva. Teško je očekivati da će Partizan do kraja prvenstva igrati kako želim, ali mislim da ćemo to uspjevati na momente. Protiv Rada smo uspjeli jedan dio utakmice", rekao je on.

Stanojević je objasnio zbog čega je izjavio da će Moreira i Lamin Dijara biti u timu "i ako ne pipnu loptu 90 minuta".

"Ostajem pri toj izjavi. Učestvovao sam u njihovom selektiranju, veoma ih cijenim i mislim da su zaslužni za osvajanje trofeja u protekle dvije godine. Igraće samo ako ispune moje uslove, ako budu borbeni i ako budu davali svoj maksimum, a ne bez obzira na sve", poručio je mladi trener Partizana.

Trener crno-bijelih rekao je i da će imati "slatke muke" pri sastavljanju tima.

"Još ne znam, kratko sam ovdje i u nedoumici sam. Ne znam šta koji igrač može, šta može Brana Ilić, a šta Nemanja Tomić. Gledao sam skoro sve utakmice Partizana, ali nemam potpuni uvid da li mogu da ispune moje zahtjeve. Međutim, zadovoljan sam što imam kvalitetne individualce u timu, biće problema sa satavom, ali bolje nego da ih nemam", rekao je on.

Trener Partizana pohvalio je igru Radosava Petrovića na utakmici sa Radom i rekao da je Ljubomir Fejsa važan igrač za crno-bijele.

"Fejsa je prototip igrača koji je potreban ovoj ekipi. Moram da kažem da me je Petrović prijatno iznenadio. Igrao je za ekipu i taktički dobro, a malo sam ga sputavao u napadu. Igrao je kako ja želim", rekao je Stanojević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC