• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan sklanja Benzemu?

Autor mondo.rs

Španski mediji pišu da će se standardni centarfor Reala preseliti na klupu posle serije loših igara.

Karima Benzemu kao da je u devetoj sezoni u Realu stigao umor.

Tridesetogodišnji Francuz je na 20 mečeva u svim takmičenjima dao samo pet golova, od toga dva na 12 nastupa u Primeri, gde su "kraljevići" u najvećem problemu. Aktuelni šampion zauzima tek četvrto mesto na tabeli, sa 14 bodova manje i utakmicom manje od vodeće Barselone, od koje je minulog vikenda poražen kao domaćin u "El klasiku" (0:3).

Zinedin Zidan mora nešto da uradi kako bi razdrmao ekipu u nastavku sezone, a španski mediji pišu da bi "žrtva" najzvučnijeg imena mogao da bude Benzema.

Trener Reala navodno će svom zemljaku dati još dve prvenstvene utakmice, protiv Selte 7. januara i protiv Viljareala šest dana kasnije, da pokaže da i dalje zaslužuje ulogu "startera".

Zidanov problem je što osim Benzeme ima samo još jednog klasičnog centarfora, a to je mladi Borha Majoral. U suprotnom bi Real morao da igra sa "lažnom devetkom", najverovatnije Kristijanom Ronaldom, kome bi podršku pružali Isko, Marko Asensio i Geret Bejl, naravno ukoliko Velšanin uspe da izbegne neku novu povredu i ostane na terenu duži niz utakmica.

Četu sa "Santjago Bernabeua" do polovine februara i prvog meča osmine finala Lige šampiona protiv Pari sen Žermena, očekuje zaista naporan program - šest prvenstvenih i još najmanje dve, a najviše šest utakmica u Kupu kralja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC