• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Perspektivni" Jepes i Berbatov idu u Milan?

Mario Jepes (34) i Dimitar Berbatov (28) trebalo bi na ljeto da pojačaju Milan, koji pokušava da osvježi tim, poslije neuspjeha na svim frontovima.

 "Perspektivni" Jepes i Berbatov idu u Milan? Izvor: MONDO

Prema riječima "mladog i perspektivnog" Marija Jepesa, on će naredne sezone pojačati slavni Milan. Ukoliko Kolumbijac iz Kjeva ne izmišlja, izgleda da će rekonstrukcija Milanove odbrane početi dovođenjem 34-godišnjeg fudbalera.

"Imam mnogo ponuda, ali mogu da objavim da ću naredne sezone igrati za Milan, u šta sam siguran", izjavio je vremešni Jepes u izjavi za jednu francusku TV stanicu.

Rosoneri nisu još potvrdili, ali ni demantovali ovu Jepesovu izjavu. Kolumbijski defanzivac će biti slobodan igrač na ljeto.

"Sačekaćemo do kraja sezone da formalizujemo sve detalje", dodao je Jepes.

Njegova porodica već živi u Milanu, a Jepes svakodnevno putuje automobilom na treninge u Veronu.

Jepes igra za Kjevo već dve sezone i brzo je postao heroj navijača, jer je prošle sezone igrao izvanredno u trenucima kada su se "leteći magarci" žestoko borili za opstanak u Seriji A.

Od ranije je poznato da Milan ne mari mnogo kada je potrebno angažovati vremešnog fudbalera.

Ali, Jepes nije jedini igrač sa kojim su Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani u kontaktu. Navodno, čelnici Milana u pregovorima su sa napadačem Mančester junajteda, Bugarinom Dmitrom Berbatovim (28).

Popularni Berba sve je češće na klupi kod Ser Aleksa Fergusona, a u Milanu spremaju ponudu od 20 miliona funti za njega. Ovu informaciju objavio je engleski "San".

Rosoneri namjeravaju nekome da prodaju Klasa-Jan Huntelara, koji nije uspio da se nametne u Milanu, kao što je to bio slučaj i u Realu iz Madrida.

"Nismo se vidjeli sa Berbatovim još, ali poštujemo tog igrača. On je odličan fudbaler, za kojeg mislimo da bi se dobro uklopio u italijanski fudbal. Da li ćemo moći da se dogovorimo oko svega, ostaje da se vidi. Njemu je teško u Mančesteru, ali daleko od toga da on nije vrhunski fudbaler i mislimo da ima mnogo toga još da pruži", izjavio je neimenovani izvor iz AC Milan.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC