• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijatović: Malo klubova ima uslove kao Voša

"Prema onome što sam vidio, sa sigurnošću tvrdim da ovakve uslove za rad ima mali broj evropskih klubova", rekao je Mijat u Veterniku.

 Mijatović: Malo klubova ima uslove kao Voša Izvor: MONDO

Predrag Mijatović na treningu Vojvodine. Otkud to?

"Iskoristio sam boravak u Srbiji da posjetim stare prijatelje, naravno nisam mogao da odbijem poziv (predsjednika Vojvodine) Ratka Butorovića, sa kojim se poznajem dugi niz godina, pa sam skoknuo i do centra 'Vujadin Boškov'", rekao je jedan od najboljih fudbalera Jugoslavije.

Mijat je u Veternik stigao u trenutku kada su fudbaleri Vojvodine, finalisti Kupa Srbije, imali redovni trening po vođstvom trenera Milana Đuričića.

"Prema onome što su mi prezentovali domaćini, sa sigurnošću tvrdim da ovakve uslove za rad ima mali broj evropskih klubova", dodao je Mijat, koji još nema zvučnu fudbalsku funkciju od kada je otišao sa mjesta sportskog direktora Reala iz Madrida.

"Iskustvo mi govori da je ovo pravi put za stvaranje dobrih rezultata. Kada imate jak temelj, onda je sve lakše. Siguran sam da je pred Vojvodinom lijepa perspektiva", dodao je Mijatović.

Ono o čemu nije govorio je kakvi su njegovi lični planovi u bližoj budućnosti. Bio je pominjan kao potencijalni član Uprave Partizana, a potom se pisalo o tome da planira da učestvuje u privatizaciji podgoričke Budućnosti...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC