• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žesus izašao uplakan, De Brujne na nosilima!

Autor mondo.rs

Mančester siti je na gostovanju Palasu izgubio dva boda, ali i, mnogo važnije, ostao bez dvojice standardnih prvotimaca.

Mančester siti je zaustavljen na stadionu Kristal Palasa.

"Građani" nisu vezali i 19. uzastopnu pobedu, i tako se izjednačili sa Bajernom iz Minhena koji drži rekord u "ligama petice", ali mnogo gora okolnost od dva izgubljena boda jeste to što su ostali bez dvojice veoma važnih fudbalera.

Prvo je Gabrijel Žesus u 23. minutu napustio teren pošto nije mogao više da izdrži bolove nakon povrede desetak minuta kasnije.

Bio je u duelu sa Androsom Taunsendom, borili su se za loptu, a Brazilac je bukvalno napravio "špagu" i povredio levo koleno. Ostao je na travi, ukazana mu je pomoć, uspeo je neko vreme još da provede na terenu, ali ubrzo su ga bolovi nadjačali.

U suzama je napustio teren...


Siti je u nadoknadi vremena mogao da doživi i poraz, ali je Ederson odbranio udarac Milivojevića iz penala, da bi Kevin de Brujne pokrenuo kontru i potom pretrpeo strašan start.

Džejson Pančon, koji se i sam povredio, oštro je uklizao na De Brujnea koji je ipak poslao loptu napred i umalo je Siti došao do gola, ali se potom dugo ukazivala pomoć Belgijancu kome su "mobilisali" desnu nogu i izneli ga na nosilima.

Teško je govoriti o tome koliko će njih dvojica biti van terena, ali prvi utisak je da povrede nisu nimalo naivne.... 

Sam Gvardiola je o povredi Gabrijela Žesusa kazao da je moguće da odsustvuje mesec ili dva, dok nije imao informacije o De Brujneu. Fotografija nakon završetka meča ipak, možda, pokazuje da povreda nije strahovita kako se mislilo u prvi čas.



Ukoliko su povrede, ipak, ozbiljnije, ne bi bilo čudo da to "ubrza" potpis Aleksisa Sančeza iz Arsenala sa kojim su "građani" bili veoma blizu dogovora i letos, ali je Venger "stopirao" transfer. Francuz je naveo da nema nameru da ga proda tokom januara, ali situacija se menja iz časa u čas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC