• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otišao kao talenat pre 11 godina, a još je mlad!

Autor mondo.rs

Volkot je u "najboljim" godinama za fudbalera i Sautempton priprema novac za senzacionalni povratak brzonogog krila na "Sent Meris".

Sautempton je zaradio 85 miliona evra od prodaje Virdžila van Dajka i tokom zimskog prelaznog roka potrošiće dobar dio novca kako ne bi došao u situaciju da se bori za opstanak.

"Sveci" su prethodnih godina ostajali bez najboljih fudbalera kada bi Arsenal, Liverpul ili Mančester junajted došli sa "vrećom novca", a sve je nekako krenulo od transfera Tea Volkota 2006. godine kada ga je primijetio Arsen Venger.

"Tobdžije" su brzo reagovale i nakon šest mjeseci Volkotovog igranja za Soton u Čempionšipu platile oko 12 miliona funti za dolazak 17-godišnjeg fudbalera.

Volkot je igrao i dobro i loše za Arsenal tokom prethodnih 13 sezona, a u tekućoj dobija najmanje prilika još od kada je obukao dres londonskog kluba. Samo četiri puta je zaigrao u Premijer ligi, dok je veoma dobar bio u Ligi Evrope, i čini se da je došlo vrijeme za rastanak.

Brzonogi fudbaler i dalje ima "šta da ponudi" i u najboljim je igračkim godinama (28), a to će upravo pokušati da iskoristi njegov bivši klub Sautempton.


Prema pisanju "Telegrafa", Volkot je prioritet Sautemptona u ovom prelaznom roku i pokušaće da ga dovedu ili na pozajmicu - ili za stalno, ali će imati veliku konkurenciju u vidu Evertona koji ne prestaje da troši nakon što je nedavno doveo Dženka Tosuna iz Bešiktaša.

Volkot na "Emirejtsu" zarađuje 120.000 funti sedmično, što je duplo više nego što je bila plata najskupljeg defanzivca u istoriji fudbala Virdžila van Dajka, pa je već sada jasno da će krilni fudbaler morati da pristane na smanjenje plate ukoliko želi da se vrati u Sautempton i da ponovo "oživi" svoju karijeru koja nije u usponu...

Takođe, cilj Tea Volkota je i da ode na Svjetsko prvenstvo 2018. godine, pa su mu potrebni i kvalitetni minuti kako bi se nametnuo Garetu Sautgejtu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC