• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dostanić: Nema predaje; Ćurčić: Istorijski!

Poslije poraza od Javora trener Zvezde kaže da "ništa još nije gotovo". Javor osvojio četiri boda u duelima protiv "vječitih" u Beogradu ovog proljeća.

 Dostanić: Nema predaje; Ćurčić: Istorijski! Izvor: MONDO

Crvena zvezda je prije nedelju dana imala četiri boda prednosti nad Partizanom. Poslije remija sa Borcem u Čačku i poraza od Javora, crveno-bijeli su pali na drugu poziciju. Sada oni zaostaju za "vječitim rivalom".

Bez kapitena Nikole Lazetića, ali i bez najvjernijih navijača, Zvezda nije imala rješenja za čvrstu bravu tima iz Ivanjice, koji je u duelima sa "vječitim rivalima" ovog proljeća osvojio četiri boda i to sve u Beogradu!

"Prezadovoljan sam pobjedom, nije mala stvar da jedan mali klub dva puta pobijedi na stadionu Zvezde. Šezdeset, sedamdeset minuta smo kontrolisali utakmicu, a poslije toga je postojao samo jedan tim na terenu. Imali smo i sreće, ali i raspoloženog Damira Kahrimana", rekao je strateg Javora Radovan Ćurčić poslije pobjede nad Zvezdom 1:0.

Novinari su pitali Ćurčića da li smatra da je "prerastao" sredinu u kojoj je trenutno, pogotovo poslije remija sa Patizanom u Humskoj, pobjede nad Zvezdom i pobjede u Japanu sa reprezentacijom Superlige Srbije.

"Zasluge pripadaju cijelom klubu, igračima, ali sigurno je da imam veće ambicije", odgovorio je 38-godišnji trener.

Ratko Dostanić je kao trener Zvezde vezao četiri prvenstvene pobjede, ali onda je zabilježio jedan remi i poraz.

Ipak, poručio je da se Zvezda ne predaje.

"Kad sam dolazio za trenera Zvezde bio sam svjestan svoje odgovornosti, a zna se kakvu odgovornost nosi mjesto šefa stručnog štaba. Ovo su isti igrači koji su prije sedam dana imali +4. Ništa još nije izgubljeno ima još da se igra. Ima još pet utakmica još smo u borbi i za kup, ne predajemo se", rekao je Dostanić.

On je zamjerio igračima što nisu bili agresivniji, pogotovo u prvom poluvremenu.

"Drugačije se igra za titulu, mora da se igra kao na prethodnim utakmicama kada smo grizli svih 90 minuta. U drugom poluvemenu smo igrali mnogo bolje, stvorili smo dosta šansi, ali zamjeram igračima što nisu bili agresivniji pred golom Javora", dodao je trener Zvezde.

Problem za crveno-bijele pred narednu utakmicu u prvenstvu, gostovanju Hajduku u Kuli mogle bi da budu povrede Milana Vilotića, koji je zamijenjen u meču sa Javorom i Pavla Ninkova, koji je dobio udarac u finišu utakmice, ali je poslije ljekarske intervencije nastavio da igra.

(J. M. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC