• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mučenje" od utakmice, ali prelepi golovi

Autor mondo.rs

I drugi londonski derbi završen remijem.

Vest Hem je doputovao u komšiluk rešen da ne primi gol. Nije uspeo u tome, ali su gostujući fudbaleri napustili teren Vemblija mnogo zadovoljniji od domaćih.

Totenhem - Vest Hem 1:1 (0:0) u ranije odloženoj utakmici 21. kola Premijer lige.

Tačno 70 minuta gledali smo dominaciju "pevaca", međutim, "čekićari" su ti koji su poveli. Bio je to prvi šut u okvir gola Totenhema, ali kakav! Pedro Obijang je sa oko 25 metara, malo ulevo, "opalio" po lopti, a ona završila u bližem gornjem uglu. Za nevericu na tribinama Vemblija.

Srećom po domaće navijače, pogodak nije demoralisao igrače njihovog tima, već su nastavili da stežu obruč oko gola Vest Hema, a onda je Hjung-Min Son u 84. minutu uzvratio rivalu na identičan način. Sjajno je šutirao, takođe sa oko 25 metara i to bez zaleta, a do tog trenutka odlični Adrijan, iako se pružio svom dužinom, bio je nemoćan.

Imajući u vidu da su igrači Totenhema uputili 27 šuteva ka golu protivnika, a Vest Hemovi svega tri, prilično čudno zvučaće konstatacija da "pevci" mogu biti zadovoljni bodom, ali zaista je tako. Andre Ajev se u 87. minutu iznenada našao u gol-šansi, posle prelepog prodora i dodavanja Masuakua, međutim, Ugo Ljoris je uspešno intervenisao.

Iako su gosti prikazali "anti-fudbal" odlukom da se koncentrišu isključivo na odbranu svog gola, treba istaći da su igrali bez povređenog Marka Arnautovića, trenutno igrača Vest Hema u najboljoj formi, pa bi možda taktika Dejvida Mojesa u suprotnom bila nešto drugačija. Možda...

Bod iz ove utakmice nije uticao na Totenhemovo stanje na tabeli, "pevci" su ostali na petom mestu, dok su "čekićari" preskočili Bornmut i sada su 15, sa istim brojem bodova kao Njukasl i Kristal Palas.

TABELA: Mančester siti 62, Mančester junajted 47, Čelsi 46, Liverpul 44, Totenhem 41, Arsenal 39, Barnli 34, Lester 30, Everton 27, Votford 25, Hadersfild 24, Brajton 23, Njukasl 22, Kristal Palas 22, Vest Hem 22, Bornmut 21, Sautempton 20, Stouk 20, VBA 16, Svonsi 16.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC