• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obezbjeđenje čuvalo Balotelija na parkingu

Da navija za Milan, da ide na utakmicu Milana, da obuče Milanov dres, da se posvađa sa Žozeom Murinjom... Sve su mu to oprostili u Interu, ali...

 Obezbjeđenje čuvalo Balotelija na parkingu  Izvor: MONDO

Italijanski mediji nisu imali kad da opjevaju igru i pobjedu Intera nad Barselonom u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona (3:1). Odmah, još prije kraja utakmice, šou je ukrao Mario Baloteli (19).

Momak, kojem se očigledno ide iz Intera, iskoristio je ulazak na teren u 75. minutu da po "hiljaditi" put isprovocira navijače, saigrače, trenera, a ovog puta izgleda da je otišao predaleko. Jedini čovjek koji ga je sve vrijeme branio, predsjednik Intera Masimo Morati, digao je ruke od talentovanog napadača i prema najavama iz Italije, već su počeli pregovori oko toga gdje će Baloteli otići.

Tamnoputi napadač jedva se dokopao svog audija na parkingu ispod Đuzepe Meace, bila je potrebna reakcija obezbjeđenja da bi se bijes navijača zaustavio samo na uvredama. Čak je i Morati prišao automobilu i nešto dobacio...

Video snimak događaja na parkingu Meace možete pogledati na našem web portalu www.mondo.rs.

Odmah u tunelu Meace, dok je ekipa trebalo da slavi najubjedljiviji poraz Barselone u dvije godine, prema riječima igrača Barse Zlatana Ibrahimovića, došlo je do tuče između Balotelija i Marka Materacija. Veteranu su prekipjeli Balotelijevi postupci i krenuo je da se fizički obračuna sa njim.

"Nikad nisam vidio tako nešto. Bili smo šokirani. Kada smo ušli u svlačionicu, iako smo doživjeli ubjedljiv poraz, svi smo pričali o sceni između Materacija i Balotelija", rekao je Ibrahimović za italijanske medije.

Dejan Stanković je prokomentarisao da se Baloteli ponaša kao dijete, ali i podsjetio da su svi igrači Intera bili podrška mladom saigraču prilikom prethodnih gluposti. Međutim, za sve postoje granice.

Baloteli je ove sezone izjavljivao da navija za Milan, išao je na utakmicu Milan - Mančester junajted, potom ga je skrivena kamera uhvatila kako je obukao Milanov dres, stigao je i da se zakači sa trenerom Žozeom Murinjom i bude suspendovan, a onda je ušao u 75. minutu meča sa Barselonom i uspio da se posvađa sa cijelim stadionom i da pritom trčkara po terenu i šutira loptu u aut, u trenucima kada je Inter branio vođstvo od dva dragocjena gola prednosti.

Iste večeri, generalni menadžer Intera Ernesto Paoliljo najavio je da će kazniti Balotelija za "nečuven odnos prema klubu i navijačima".

"Balotelijevo ponašanje je užasno. Jednostavno užasno. Razgovaraćemo o tome. Da li će biti kažnjen? Apsolutno da!", rekao je Paoliljo, dok su novinari došli i do podatka da Mario neće biti samo novčano kažnjen, već i poslat u drugi klub po svaku cijenu.

Pominju se Arsenal i Mančester siti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC