• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na klupi "zmajeva" nema mjesta za trenera Borca

Autor mondo.ba

Igor Janković neće biti u stručnom štabu reprezentacije BiH koju je preuzeo Robert Prosinečki, tako da je sve izvjesnije da će mladi stručnjak ostati na klupi Banjalučana.

Nakon imenovanja za selektora reprezentacije BiH, hrvatski stručnjak Robert Prosinečki saopštio je s kim će raditi u stručnom štabu, a na listi pomoćnika nema kormilara Borca Igora Jankovića.

Prosinečki - Osim 15:0

Hrvatski stručnjak dobio je svih 15 glasova članova IO FS BiH, te tako svog protivkandidata Amara Osima ostavio na "nuli".

Kako je saopšteno, Prosinečki je za najbliže saradnike izabrao Gordana Siprića i Dragana Spasića, te Elvira Rahimića i trenera golmana Kenana Hasagića, tako da je dosadašnji pomoćnik Mehmeda Baždarevića ostao bez angažmana u struci "zmajeva".

I sam Janković nedavno je najavio da će ostanak na klupi "crveno-plavih" iz Banjaluke zavisiti od izbora novog selektora BiH, tako da je sve izvjesnije da će mu biti obrisan prefiks vršioca dužnosti, koji mu je dodijeljen kad je preuzeo ekipu od Zorana Milinkovića.

Navodno je interesovanje za stratega Borca pokazao jedan kineski klub, ali sve je ostalo samo na priči, tako da će Janković vjerovatno i na proljeće voditi banjalučkog premijerligaša, zvanično kao šef stručnog štaba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC