• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Bitna su tri boda; Škoro: A sudija?

Trener crno-bijelih zadovoljan pobjedom, ne u potpunosti i igrom. Trener Napretka nezadovoljan suđenjem Glođovića.

 Stanojević: Bitna su tri boda; Škoro: A sudija? Izvor: MONDO

Partizan je pregurao teško gostovanje u Kruševcu, a trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević zamjerio je svojim igračima što su se nepotrebno povukli u završnici meča koji su dobili 1:0.

"Kao što smo i očekivali, odigrali smo tvrdu i tešku utakmicu. Rezultatom mogu da budem zadovoljan, kao i činjenicom da smo stvorili veliki broj šansi. Ipak, kao i u prošlom meču protiv Rada, i danas smo u posljednjih 15 minuta odigrali onako kako ne bih volio. Pokušao sam da to izbjegnem uvođenjem novih igrača, nije mi bilo ni na kraj pameti da čuvamo rezultat", rekao je Stanojević novinarima u Kruševcu.

Šef stručnog štaba crno-bijelih dodao je da je Mladena Krstajića zamijenio u drugom poluvremenu, jer je iskusni štoper ponovo osjetio bol u zadnjoj loži.

"Nadam se da nije mnogo ozbiljno i da će moći da igra", rekao je Stanojević i dodao da ga raduje to što je Lamin Dijara postigao prvi gol u proljećnom dijelu sezone.

"Dijara je, kao nekad, lako ulazio u šanse. Vjerujem da će uskoro povratiti i očekivani nivo realizacije", zaključio je trener Partizana.

Šef stručnog štaba Napretka Jovica Škoro čestitao je Partizanu na pobjedi, ali je kritikovao glavnog arbitra Vladu Glođovića.

Škoro je bio nezadovoljan što je u dvije situcije Glođović svirao prekršaj nad golman Partizana Mladenom Božovićem, poslije duela sa napadačem njegove ekipe Antvijem Jaom.

"Bili smo ravnopravni, a u pojedinim dijelovima utakmice čak i dominantni. Partizanu zaista nije potrebno ovako suđenje. Ipak, poslije svega čestitam im na pobjedi, iako ni trener Partizana nije u potpunosti zadovoljan igrom svoje ekipe", naveo je Škoro.

Partizan je, nakon pobjede protiv Napretka i poraza Crvene zvezde od Javora, preuzeo prvo mjesto na tabeli od "vječitog" rivala.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC