• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER BiH: Užas je naša furka!

U srijedu, 24. kolo Premijer lige BiH, najmanje ćemo pamtiti po fudbalu...

 PREMIJER BiH: Užas je naša furka! Izvor: MONDO

Borac se vratio na vrh tabele, doduše zajedno sa Željezničarom, ali problem huligana je obilježio utakmice prvenstva BiH.

Derbi između Veleža i Zrinjskog (0:0), uvijek nosi rizik, ali u Vrapčićima je bilo svega osim dobrog fudbala, iako je selektor BiH Safet Sušič prisustvovao utakmici i tražio kandidate za reprezentaciju "zmajeva".

Epilog nereda je nepoznat, a za sada je poznato samo da je jedan navijač "plemića" teže povrijeđen, dok je nekolicina zaradila lakše povrede, prenosi "Sportin.ba".

Stara je poslovica da je lako biti general nakon bitke, ali često čujemo da na stadione u BiH zbog huligana treba zabraniti gostujuće pristalice kako bi smanjili mogućnost incidenata.

Ali, šta reći za utakmicu u Sarajevu gdje je "bordo" tim remizirao sa Širokim Brijegom (1:1), a velikih nereda je bilo iako nije bilo gostujućih navijača.

Polularne "Horde zla" su nakon posljednjeg sudijskog zvižduka krenuli u obračun sa svim i svačim. Krenuli su da ruše vlastiti stadion. Iako su nezadovoljni radom rukovodstva Sarajeva, to je vrlo čudan način izražavanja ljubavi prema klubu…

Epilog ovog indidenta je 40 povrijeđenih...


"Radi se o povredama lica, glave, ekstremiteta... Sve skupa ružno izgleda, s puno krvi, mada se ne radi o posebno teškim povredama", rekla je za "Sarajevo-x.com" portarol bolnice Koševo Biljana Jandrić.

Sarajevski navijači su agenciji Beta rekli da su to uradili jer igrači nisu posvetili gol poginulom Vedranu Puljiću, koji je prije sedam mjeseci ubijen iz vatrenog oružja u Širokom Brijegu. Ubica još nije uhapšen.

(MONDO, foto: Sarajevo-x.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC