• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benitez: Baš nam je prijalo ovo putovanje

Poslije velikog putešestvija, igrači Liverpula stigli u Madrid na prvi polufinalni meč Lige Evrope protiv Atletika. Benitez kaže da je put podigao timski duh.

 Benitez: Baš nam je prijalo ovo putovanje Izvor: MONDO

Fudbaleri, pogotovo onih najbogatijih klubova na svijetu, navikli su na česta ugodna i udobna putovanja avionom, ali erupacija vulkana na Islandu primorala ih je da se snalaze kako znaju i umiju.

Poslije Barselone, čiji je autobus bio prava atrakcija na putu do Milana na prvi meč polufinala Lige šampiona protiv Intera, i igrači Liverpula morali su da koriste razna prevozna sredstva da se dokopaju Madrida, gdje će u četvrtak igrati prvi meč polufinala Lige Evrope protiv Atletika.

Putovali su vozom, pa malo avionom, pa autobusom. Ipak, to nije uticalo na raspoloženje igrača "crvenih". Štaviše, trener Liverpula Rafael Benitez kaže da je ovaj način putovanja čak doprinio jačanju timskog duha.

"Plan puta nije bio idealan, ali smo ipak izvukli nekakve koristi. Osjetio se duh zajedništva i to je bilo baš dobro vidjeti. U pogledu jačanja timskog duha ovo je bilo baš pozitivno iskustvo", rekao je španski stručnjak uoči meča.

Ekspedicija Liverpula krenula je vozom, pa se prebacila u autobus, da bi konačno osjetila i avion. Putovanje je trajalo 24 časa.

"Bili smo zabrinuti zbog ovakvog načina putovanja, ali igrači su sve odlično podnijeli i svi su bili odlično raspoloženi. Ne moram ni da ih posebno motivišem", dodao je Benitez.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC