• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Santrač "šokirao" Ninkova

"Kad sam umjesto penala video žuti karton, nisam mogao da vjerujem", opisuje Pavle Ninkov spornu situaciju u 76. minutu utakmice protiv Javora.

 Santrač "šokirao" Ninkova Izvor: MONDO

Poslije poraza od Javora na svom stadionu, Crvena zvezda je izgubila lidersko mjesto u Superligi, ali i Pavla Ninkova za sljedeću prvenstvenu protiv Hajduka u Kuli.

Desni bek crveno-bijelih protiv Ivanjičana je dobio četvrti žuti karton, koji mu je dusija pokazao zbog navodnog simuliranja u protivničkom kaznenom prostoru.

Dan poslije šokantnog poraza, fudbaler Zvezde je u izjavi za klupski sajt iznio svoje mišljenje o događaju koji je mogao da preokrene susret.

"Penal je bio čist kao suza", bez dileme odgovara Ninkov.

On se jasno sjeća sporne situacije, a smatra i da su mnogi gledaoci, koji su pratili direktan prenos ili snimak meča sa Marakane, mogli da se uvjere da je arbitar Dejan Santrač pogriješio u 76. minutu.

"Oboren sam u prodoru, usred kaznenog prostora. To se vidjelo i uživo, a vidi se i na snimku. Prošao sam već igrača kad me je tjelom oborio i sapleo. Kad sam umjesto penala video žuti karton, nisam mogao da vjerujem".

Zvezda je prvi put od početka prvenstva u bodovnom zaostatku za "vječitim rivalom". Do kraja Superlige ostalo je još pet kola, ali i utakmica sa Partizanom u Humskoj.

Defanzivac crveno-bijelih kaže da je njegov klub izabrao teži put do titule...

"U velikoj mjeri smo sami krivi, ali idemo dalje. Imali smo lakši put pred sobom sa zalihom od četiri boda, a sada treba da idemo težim putem. Trebaju nam sve pobjede do kraja sezone da bismo izgurali možda i najtežu sezonu u istoriji kluba. Svi smo svjesni odgovornosti i nadam se da ćemo svi zajedno pokazati kako se gine za Zvezdu."

Ninkov ne priznaje umor kao opravdanje za loše rezultate u posljednja dva kola...

"Svi igraju u istom ritmu i koga je briga za umor. Neka smo umorni, šta da se radi, ali opet moramo da ginemo."

Poslije kikseva protiv Borca i Javora, Zvezdu očekuje teško gostovanje protiv "naoštrenog" Hajduka. Ninkov će tu utakmicu gledati iz lože zbog suspenzije koja je posljedica nagomilavanja žutih kartona.

"Žao mi je što ne igram u Kuli jer mi taj klub pruža baš lijep motiv uvjek. Bodriću drugove i očekujem pobjedu, naravno," zaključio je Pavle Ninkov.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC