• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samba u Etno selu Stanišići

Autor mondo.ba

Prvoligaš Srpske Zvijezda 09 dovodi četiri Brazilca.

 FK Zvijezda 09 Etno selo Stanišići dovodi četiri Brazilca Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbalski klub Zvijezda 09 svim silama trudi se da osvoji šampionsku titulu u Prvoj ligi Republike Srpske i plasira se u Premijer ligu BiH.

Nakon jesenjeg dijela sezone, tim iz Etno sela Stanišići zaostaje za Rudar Prijedorom dva boda, a rukovodstvo semberske ekipe, koja je juče počela pripreme za nastavak prvenstva, punom parom radi na dovođenju pojačanja, kako bi sa jačim sastavom na proljeće mogli da se suprotstave "rudarima".

Na klupu Zvijezde 09 sjeo je Dragan Mićić, nekadašnji trener zvorničke Drine, koji je na ovoj poziciji zamijenio Aleksandra Jovića.

Izvor: MONDO

Osim stručnog štaba, i igrački kadar doživio je pojedine promjene, pa su tako čelnici kluba odlučili da na probu dovedu četiri igrača iz Brazila, Vendela Ribeira Piedada, Adrijela Vilijama Santosa, Ramona Fereiru Goesa i Luisa Silvu, koji bi u Etno selo stanišići trebalo da stignu u srijedu.

Njih četvorica provešće određeni period na probi, a ukoliko zadovolje ukuse stručnog štaba i čelnika kluba, potpisaće ugovore sa ovim prvoligašem.

Klub su tokom zimske pauze napustili Dejan Vučić, Duško Bogićević, Milorad Albijanić, Senad Hadžić i mladi čuvar mreže Milun Avramović, koji je otišao na pozajmicu u fočansku.

S druge strane, redove Zvijezde 09 pojačali su Filip Erić, Miljan Govedarica, Davor Arnautović i Sinan Samardžić, dok bi iz Teleoptika trebalo da stigne Aleksandar Katanić.

Blizu potpisa su još Dejan Uzelac, Andrej Đurić, Petar Jeličić, Ivan Đurđević i Mirzet Buljubašić, prenosi zvanična stranica kluba.

"Izuzetno sam zadovoljan igračkim kadrom, iako će vjerovatno još neka pojačanja doći u klub u narednih nekoliko dana. Bez obzira na snijeg koji pada, imamo odlične uslove za rad i zbog toga treniramo na vještačkoj podlozi. Kompletne pripreme ćemo odraditi na našim terenima gdje svakodnevno možemo da koristimo teretanu i fitnes salu, kao i bazene za relaksaciju fudbalera", rekao je novi trener Mićić.

Dogovorene su i prijateljske utakmice.

"Sredinom februara ćemo imati desetodnevni karantin u Etno selu Stanišići, što će biti mini pripreme tokom kojih ćemo odigrati tri susreta protiv ekipa koje se budu pripremale na našim terenima. Prvi pripremni meč igramo 22. januara u Staroj Pazovi protiv Napretka iz Kruševca, a pet dana kasnije odmjerićemo snage sa Radnikom. Za 31. januar je zakazan susret sa Slogom iz Siminog Hana, dok će 3. februara protivnik biti Budućnost iz Banovića. U generalnoj probi 3. marta gostujemo Loznici, nakon čega počinje šampionat RS", dodao je Mićić.

Predsjednik kluba Boris Stanišić potvrdio je visoke ambicije Zvijezde 09.

"Pored plasmana u Premijer ligu BiH pokušaćemo i u Kupu BiH da napravimo podvig i plasiramo se u finale. Već sada pravimo tim za takmičenje u elitnom rangu, a u narednih nekoliko godina glavni cilj je da Zvijezdu 09 uvrstimo na mapu bh. fudbala", naglasio je ambiciozni Stanišić.

U Kupu BiH Zvijezda 09 dogurala je do polufinala, gdje su još Željezničar, Krupa i Sloboda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC