• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini se nudi "svecima"

Autor mondo.rs

Italijan kaže da bi voleo na klupu Pari Sen Žermena.

Iako je i dalje trener Zenita, Roberto Manćini već neko vreme dovodi se u vezu sa drugim klubovima, pa i reprezentacijom Italije. Pominjalo se da bi mogao na klupu Milana, a sada se priča i o Pari Sen Žermenu.

Zapravo, Italijan sam priča...

"Voleo bih da treniram PSŽ. Zašto da ne, ako postoji mogućnost? Možeš da budeš dobar trener koji radi odličan posao, ali u fudbalu se sve menja za jedan dan. Nisam imao kontakt sa čelnicima kluba, ali nikad se ne zna šta može da donese budućnost", rekao je Manćini za francuski list "L'ekip" i potom nahvalio igrački kadar Parižana.

"PSŽ ima fantastične igrače, svaki trener bi voleo da radi sa njima. Ima Nejmara i Mbapea i sa njima velike šanse da osvoji Ligu šampiona ove ili narednih godina".

Manćini je tokom karijere uglavnom radio u klubovima sa velikim budžetom, pre Zenita je dva puta vodio Inter, Mančester siti, Galatasaraj, kao i Lacio i Fiorentinu. Već neko vreme ne krije da je nezadovoljan životom u Rusiji i Sankt Peterburgu, a u prilog mu ide to što je sudbina Unaija Emerija na klupi "svetaca" neizvesna.

Sve češće se pominje da Emerija, ukoliko ne donese trofej Lige šampiona, čeka otkaz. Kao zamena, međutim, figurira i Manćinijev sunarodnik iz Čelsija, Antonio Konte.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC