• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lončar: Pokazaćemo da se na nas može računati

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Reprezentativci Bosne i Hercegovine u Zenici se spremaju za prijateljske utakmice sa SAD 28. januara u Los Anđelesu, te tri dana kasnije sa Meksikom u San Antoniju.

Fudbalska reprezentacija BiH započela je pripreme u Zenici za američku turneju, gdje će "zmajevi" odigrati dvije prijateljske utakmice sa SAD-om 28. januara u Los Angelesu, te tri dana kasnije sa Meksikom u San Antoniju.

"Moram priznati da je predivan osjećaj i velika čast naći se na spisku 'A' reprezentativaca. Nakon U-21 selekcije ovo je veliko priznanje za rad i trud. Sada treba opravdati poziv, ali vjerujem u svoje mogućnosti, kao i ostalih igrača koji su ovdje. Pokazaćemo da se na nas može računati", rekao je Stjepan Lončar, mladi igrač Širokog Brijega koji se prvi put našao na spisku "A" reprezentativaca BiH, dodavši:

"Moramo se dobro pripremiti u ovom periodu u Zenici. Očekuje nas naporan put i zato moramo biti što spremniji. Pred nama su kvalitetni mečevi, sa jakim ekipama. Niko nije nepobjediv i nadam se pozitivnim rezultatima."

Lončar je prokomentarisao i nastupe svog kluba u Premijer ligi BiH.

"Dobro smo krenuli u prvenstvu, ali u finišu su se desile neke povrede bitnih igrača što se negativno odrazilo na rezultate. Sada ćemo nastojati da se spremimo što bolje za drugi dio prvenstva. Cilj nam je da se plasiramo u neko od evropskih takmičenja, a u igri smo i za titulu", kazao je Lončar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC