• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosančić kao skaut: Partizane, biće baš teško!

Autor mondo.rs

"Stadiin će biti pun, lepa atnosfera, nije kao kod nas huliganska", rekao je bivši fudbaler Partizana i Crvene zvezde, koji neće danas nastupiti protiv crno-belih.

 Bosančić kao skaut: Partizane, biće baš teško! Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

/od reportera Monda sa Kipra/

Miloš Bosančić igrao je u tokom karijere za Partizan i Crvenu zvezdu, a danas kao fudbaler Slovana iz Libereca neća biti na terenu u duelu sa crno-belima zbog povrede.

Ipak, susret sa nekim od bivših saigrača iz zajedničkih dana u Humskoj, kao i funkcionera i trenera, popularni Boske iskoristio je da iz prve ruke ponudi neke od informacija vezane za narednog Partizanovog rivala, Viktoriju Plzen, protiv koje je igrao u češkom prvenstvu sa Slovanom.

* reporter Monda pratiće uživo utakmicu Partizan - Slovan i potom izneti svoje utiske, ostanite uz naš poratal... *

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak



"Odično je za srpski fudbal to što Zvezda i Partizan igraju Evropu i bilo bi dobro da prođu", rekao je Bosančić kao poslednji fudbaler koji je nastupao za oba beogradska "večita" rivala.

Bosančić se pozdravio sa igračima Partizana, prvo Vladimirom Stojkovićem i Sašom Ilićem, potom i povređenim Bojanom Ostojićem, a tom prilikom raspitivao se i za oporavak Nebojše Kosovića za kojeg je rekao da je odličan igrač.

"Pričao sam sa drugarima, kažu da će biti izjednačeno. Plzen igra tvrdo, a Partizan više tehnički. Biće lakše crno-velima u Beogradu, dok će u Češkoj biti baš teško. Imaju dobrog trenera, mnogo su jaki, jer dugo igraju zajedno. Mislim da će osvojiti titulu, izgubili su dva boda do sada", rekao je Bosančić našem reporteru sa priprema Partizana u Limasolu.

"Stadiin će biti pun, lepa atnosfera, nije kao kod nas huliganska", dodao je ofanzivni vezista.

"U Češkoj se još ne pridaje značaj tom meču, čekaju da se približi meč, pa tek onda da počnu da zakuvavaju atmosferu", preneo je utiske iz Češke i dodao:

"Levi bek je dobar, desni bek i štoperi su šansa Partizana. Najbolji strelac Krmenčik je u pregovorima sa Njukaslom, pitanje je da li će ostati", potvrdio je Bosančić saznanja engleskog "Daily Maila".

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak



"Pratim, Partizan igra dobro, vratio se Đuka, odličan je trener. Radio sam s njim u Partizanu, imali smo nekih problema, ali je kao stručnjak odličan", prisetio se Bosančić perioda od 2006. do 2008. godine kada je bio igrač crno-belih, ali kada je i bio pozajmljivan Boavišti i OFK Beogradu.

"Bio sam na Tajlandu i to mi je došlo kao odmor. Najstariji sam u ekipi, imam ugovor do leta, pa ćemo videti kasnije", prokomentarisao je povratak u Liberec, gde je živeo od 2009. do 2012. godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC