• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krojf: Ibra igra loše, Murinjo nije džentlmen

"Ibrahimović ima lošu tehniku za tako dobrog igrača", rekao je bivši kapiten i trener Barselone Johan Krojf, koji kaže da Žoze Murinjo ne zna da gubi.

 Krojf: Ibra igra loše, Murinjo nije džentlmen Izvor: MONDO

Legendarni holandski fudbaler Johan Krojf kritički je ocijenio igre napadača Barselone, švedskog reprezentativca Zlatana Ibrahimovića, prenio je švedski tabloid "Aftonbladet".

"Ibrahimović ima lošu tehniku za tako dobrog igrača, a ujedno je toliko tehnički talentovan da je zapravo loš fudbaler", izjavio je bivši igrač i trener Barselone i počasni predsjednik aktuelnog prvaka Španije i Evrope.

Krojf je istakao da Ibrahimović mora mnogo više da pokazuje na terenu, s obzirom na raskošan talenat.

"On u dresu Barselone ni približno nema učinak kakav se očekuje od igrača takvog kalibra. To bi moglo da predstavlja i psihički problem", naveo je svojevremeno jedan od najboljih fudbalera svijeta.

Krojf se, s druge strane, veoma pohvalno izrazio o Samjuelu Etou, napadaču čije je mjesto u Barseloni zauzeo Ibrahimović, nakon prelaska Kamerunca u milanski Inter.

"Eto se sjajno prilagodio igri u Interu. Postiže golove, ali učestvuje i u odbrambenim zadacima. Ibrahimoviću to nedostaje, jer nije navikao da trči za protivničkim igračem kada izgubi loptu. U Barseloni će to morati da prihvati i nauči", naglasio je Krojf.

On smatra da će Barselona u revanš meču polufinala Lige šampiona protiv Intera sigurno nadoknaditi minus od dva gola (1:3) i probiti se u finale.

"Murinjo je dobar trener, ali ne volim njegov način rada. Ja sam veliki poštovalac stručnjaka džentlmena, kao što su Frank Rajkard i Pep Gvardiola. Smatram da u sportu nije isključivo važno samo pobjeđivati", poručio je Krojf.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC