• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konte: Tim je na maksimumu - LŠ veliki uspjeh!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Radimo sve što je potrebno i dajemo 120 posto sebe, približio sam ovu ekipu njenom maksimumu. Međutim, ako se neko ne slaže s tim da budem ovdje, onda moram da prihvatim takvu situaciju, rekao je Konte.

Ekipa Antonija Kontea je nastavila da igra toplo-hladno, pa je nakon trijumfa nad Njukaslom - doživjela ubjedljiv poraz od Bornmuta, pred svojim navijačima - 0:3.

Ipak, Konte je, uprkos teškom porazu i činjenici da bi "plavci" mogli ostati bez plasmana u Ligu šampiona, naglasio da radi odličan posao i da je ekipa blizu svog maksimuma.

"Radimo sve što je potrebno i dajemo 120 odsto sebe, približio sam ovu ekipu njenom maksimumu. Međutim, ako se neko ne slaže s tim da budem ovdje, onda moram da prihvatim takvu situaciju. Osjećam se opušteno zato što znam da radim odličan posao", istakao je Konte.

Italijanski trener je svjestan da će borba za jedno od prva četiri mjesta, koja vode u Ligu šampiona, biti izuzetno teška i neizvjesna do kraja sezone.

"Moramo biti zabrinuti, jer neće biti lako. Moramo se boriti. Moramo biti spremni za borbu. Mislim da igrači počinju shvatati da će se ove sezone boriti za plasman u Ligu šampiona. Ako želimo da sanjamo i ne vidimo stvarnost, onda vam mogu reći da ćemo se boriti za titulu. Ipak, važno je stvari sagledati realno i biti svjestan da će i plasman u Ligu šampiona biti veliki uspjeh", zaključio je Konte.

Međutim, poznavaoci prilika na "Bridžu" smatraju da je u ovom trenutku za Abramoviča veći problem to što je Konte konstantno nervozan i što ne krije nezadovoljstvo, bilo javno, bilo na sastancima sa nadređenima. Italijan nije prvi, a vjerovatno ni posljednji menadžer Čelsija, koji ima problema da sačuva autoritet i autonomiju u radu, koja naročito dolazi u pitanje u januaru, julu i avgustu, kada se odlučuje o tome ko će doći, a ko otići iz kluba.

U susretu s Čelsijem cijelu utakmicu na golu Bornmuta bio je bh. reprezentativac Asmir Begović koji je sačuvao mrežu i tako se "osvetio" bivšem klubu.

"Plavici" nakon 25 kola zauzimaju četvrtu poziciju sa 50 bodova, čak 18 manje od lidera Mančester sitija. Na drugom mjestu je Mančester junajted sa 53, a na trećem Liverpul sa 50. U borbu za Ligu šampiona mogu se uključiti i petoplasirani Totenhem koji ima 48 bodova, te Arsenal koji je poziciju ispod sa 42.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC