• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac: Tri nova igrača - Danilović bliže odlasku!

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Šef sportskog sektora Borca Igor Janković je govorio o statusu Vladana Danilovića, Petra Kunića...

 Igor Janković o Vladanu Daniloviću Izvor: MONDO/Zoran Pajčin

Borac je meču za treće mjesto turnira "Arena Kup" ubjedljivo savladao Cibaliju iz Vinkovaca, člana hrvatske Prve lige, i na taj način turnir u Medulinu okončao u pozitivnoj noti.

Igor Janković, kojem su ovo su prve pripreme sa "crveno-plavima", je na današnjoj konferenciji za medije istakao da je veoma zadovoljan dosadašnjim tokom priprema, te je iskoristio priliku da pohvali sve igrače na trudu i zalaganju koje su pokazali u Medulinu.

"Do početka prvenstva je ostalo da se iskristališe 13 ili 14 igrača koji će iznijeti teret u prva četiri kola. Na nama je da se uigramo do početka prvenstva, postavili smo temelj u prvom dijelu priprema, nemamo ozbiljnijih problema sa povredama i mislim da ćemo biti spremni za prvu utakmicu" rekao je Igor Janković.

Vladan Danilović (18) je najtraženiji igrač Borca u ovom trenutku, mladi veznjak je prema saznanjima našeg portala bio na korak od prelaska u slovenačku Olimpiju, ali...

"Vladan Danilović je izuzetno kvalitetan fudbaler. On je u preteklih 20 dana bio pod velikim pritiskom povodom zbog svih dešavanja koja ga okružuju. Trenutno postoje 3-4 kluba koja su zainteresovana da ga angažuju. Da li će se ljudi u klubu dogovoriti oko finansijskih stvari ostaje da se vidi. Kako stvari stoje, on je bliže odlasku", dodao je Igor Janković.

Borac je od odlaska Mahira Karića u potrazi za pojačanjem na poziciji napadača, ali su iz kluba već ranije isticali da u obzir dolaze samo igrači koji donose ekstra kvalitet.

"Do nas skoro svaki dan dolaze imena raznih napadača. Međutim, u ovom trenutku mi dosta dobro izgledamo na terenu i dobro ćemo razmisliti da li ćemo nekoga dovesti. U prethodnom periodu se znalo desiti da napravimo grešku i gomilamo igrače na jednoj poziciji. Mislim da treba otvoriti šansu našim igračima, prije svega Petru Kuniću. On je odlično radio na pripremama i pokazao da možemo računati na njega", zaključio je Igor Janković.

Borac je danas predstavio i tri nova igrača, golmana Marka Savatovića, koji je dogovorio dvogodišnju saradnju, i povratnike Petra Ilića i Miloša Žeravicu.

Novi golman Borca je nastupao u mlađim kategorijama u Zagreba, Lokomotive, Dinama i italijanskih timova Katanije i Torina.

"Prvi utisci su fenomenalni. Svi su me super dočekali i nema nikakvih problema. Borac je veliki klub, korak naprijed za mene. Nadam se da ću opravdati svoj dolazak i pozvao bih sve navijače da nas podrže u što većem broju", rekao je hrvatski golman.

Igor Janković je najavio da će narednih par dana biti potpisani ugovori sa Dejanom Glišićem, Goranom Vuklišem, Dejanom Zarićem i Nevenom Bunićem.

Borac će takođe potpisati i stipendijski ugovor sa perspektivnim Vladimirom Arsićem, koji je dijete kluba i, prema riječima sportskog sektora, jedan od najtalentovanijih izdanaka škole iza sjeverne tribine u posljednjih nekoliko godina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC