• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" i Jelen pivo: Samo snažno kad je važno!

Autor mondo.ba

Fudbalski savez Srbije i Apatinska pivara potpisali su trogodišnji Ugovor o saradnji.

Na ovaj način Jelen pivo potvrđuje snažnu podršku koju brend već godinama  pruža fudbalskoj reprezentaciji Srbije. Ugovor su potpisali Slaviša Kokeza, predsjednik Fudbalskog saveza Srbije i Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare.

„Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo biti podrška srpskoj fudbalskoj reprezentaciji na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji, kao i tokom naredne tri godine. Za nas je ova saradnja dugoročan projekat ulaganja u razvoj srpskog fudbala. Siguran sam da će navijači širom Srbije biti motivisani porukom  „Samo snažno“ i da će sa velikim zadovoljstvom bodriti reprezentaciju Srbije na Mundijalu“ – rekao je Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare.

Ugovor je nastavak dugogodišnje saradnje koju Apatinska pivara, kao dio grupacije Molson Coors, ima sa Fudbalskim savezom Srbije još od 2012.

 „Čast mi je i zadovoljstvo da smo u mogućnosti da kao FS Srbije potpišemo višegodišnji ugovor sa tako uglednom i velikom kompanijom kao što je Apatinska pivara. Prethodnih godina Apatinska pivara je bila sponzor FSS, kao i domaće Superlige. I tada je saradnja bila na visokom nivou, tako da vjerujem su pred nama uspješne godine i da će novim ugovorom predstojeća saradnja biti na još višem nivou. Apatinska pivara je takodje bila vrlo aktivna u pomaganju fudbala u nižim rangovima, futsala, a s obzirom na to da su pred nama takmičenja poput Svjetskog prvenstva u Rusiji, pa Lige nacija, onda i kvalifikacija za Evropsko prvenstvo imamo mnogo argumenata da  vjerujemo da  je ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo“, rekao je Slaviša Kokeza, predsjednik Fudbalskog saveza Srbije.

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće dvije prijateljske utakmice sljedećeg mjeseca. Rivali će biti Maroko, 23. marta u Torinu, i Nigerija, četiri dana kasnije u Londonu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC