• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U iščekivanju Zvezda - Ujpešt novinari na terenu

Autor mondo.rs

Uzbudljiva uvertira današnjoj proveri crveno-belih u Antaliji.

 Novinari-igrali-fudbal-na-priupremama-Zvezde-u-Antaliji. Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ
Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

/Od izveštača MONDA iz Antalije/

Fudbaleri Crvene zvezde ove nedelje od 15 časova po srpskom vremenu, a 17 po lokalnom, igraju pretposlednju prijateljsku utakmicu na pripremama u Antaliji.

Rival im je mađarski Ujpešt, predvođen srpskim trenerom Nebojšom Vignjevićem.

U iščekivanju utakmice, predstavnici medija koji prate rad crveno-belih u Turskoj slobodno prepodne iskoristili su za međusobni duel.

Na jednoj strani Mondo, Sportski žurnal, Kurir i Sportske, a na drugoj Beta, Mocart, Arena sport, Alo i B92 u ulozi "džokera", pošto se prilikom biranja ispostavilo da su timovi podeljeni na pušače i nepušače.

Taktički debakl protivnika

Utakmicu je obeležio možda i presedan u svetu fudbala, pošto je poraženi tim u poslednjem, odlučujućem napadu rešio da zameni kapitena Petkovića i uvede "sidraša" Ljubisavljevića (B92). Uz mnogo negodovanja, ali bez podrške saigrača, novinar Bete je napustio teren, međutim, sve je to bilo uzalud jer njegov tim nije uspeo da organizuje napad iz kojeg bi stigao do izjednačenja i produžetaka.

To što su imali zamenu, ipak, nije im pomoglo. Ekipa čiji je kapiten bio Mondo slavila je 4:3 posle mnogo uzbuđenja u prvom poluvremenu, ali i sigurne igre u drugom.

Prvih 15 minuta završeno je 2:2, a potom se naš tim lepršavom igrom u nastavku "odlepio" na dva gola prednosti, što protivnik nije mogao da stigne.

Dvostruki strelac za pobednički sastav bio je novinar Sportskog žurnala Nikola Stamenić, dok su po jedan gol dali Mondo (Jovan Terzić) i Kurir (Aleksandar Radonić). Na suprotnoj strani pogodili su Beta (Ivan Petković) i Alo dva puta (Vladimir Zogović).

"Debeljko iz Žurnala prelomio utakmicu golom iz penala", našalio se kolega Stamenić.

Igrali su još Aleksandar Obrenović (Sportske), Darjan Nedeljković (Mocart), Miloš Milićević (Arena sport) i Miloš Ljubisavljević (B92), dok je utakmicu - korektno i bez greške u korist pobedničkog tima - sudio Sašo Ilijoski (Večernje novosti).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC