• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi ide na Barselonu njenim oružjem?

Autor mondo.rs

Prema informacijama sa Ostrva i iz Španije, najbliži klupi prvaka Engleske je čovek koji možda i najbolje uz Valverdea poznaje aktuelni sastav Barse. Za nju je svojevremeno i igrao.

Antonio Konte kaže da se ne plaši otkaza, ali loši rezultati i još lošije igre Čelsija ipak navode na zaključak da će promena u Londonu biti. I to veoma brzo.

Drastičan pad u igri i dalje aktuelnih prvaka Premijer lige veoma zabrinjava sve u klubu. "Plavci" su izgubili u tri od poslednje četiri ligaške utakmice, a u poslednje dve, protiv Bormuta i Votforda primili su sedam golova, a postigli samo jedan.

Prva utakmica nokaut faze Lige šampiona protiv Barselone se približava (20. februar), a na Stamford bridžu su već, nezvanično, istakli ime jednog trenera kao favorita da pruzme posrnulog šampiona Engleske.

U pitanju je upravo prethodni trener Barse, Luis Enrike (47).

Španski stručnjak, koji je vodio Lionela Mesija i drugove od leta 2014. do leta 2017. godine, i krajem prošle sezone bio je pominjan kao naslednik Antonija Kontea i to u trenutku u kojem je Italijanova pozicija bila mnogo povoljnija od trenutke, krajnje kritične.

Sada se njegov dolazak čini realnijim.

"Bivši trener Barselone smatra se favoritom da preuzme Čelsi. Glavni razlog za to je to što se veruje da Enrike ima podršku ključnih osoba u Čelsijevoj hijerarhniji, a izvori bliski klubu uvereni su da je Enrike dugo prvi trener kome će se "plavci" obratiti u potrazi za novim menadžerom", pišu engleski mediji.

Kao velika Enrikeova prednost posmatra se činjenica da je trenutno bez kluba, mada je sa druge strane i više nego jasno da bi Enrike preuzeo ne vruć, već vreli "krompir", jer bi se od njega tražilo da u najkraćem roku sabere ekipu, da je sačuva na mestu koje vodi u Ligu šampiona i da se dostojno suprotstavi ni manje ni više nego Barseloni, u kojoj je bio i igrač i trener.

Nema sumnje, biće porebno vreme i za ubeđivanje Španca...


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC