• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan izgubio, lopta "nije slušala"

Autor mondo.rs

Partizan pretrpeo drugi poraz na pripremama na Kipru. Letonska Liepaja pobedila 1:0, mnoštvo propuštenih prilika crno-belih, uz stativu.

 Partizan izgubio, lopta "nije slušala" Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Slovan iz Libereca i letonska Liepaja ekipe su koje su "uzele meru" Partizanu na pripremama na Kipru. Ali, crno-beli su, pogotovo u drugom poluvremenu, propustili sijaset prilika ne samo za izjednačenje, već i za preokret.

Trener Miroslav Đukić je ponovo "promešao" tim i isprobao neke nove ideje, formacije... Igra u prvih 45 minuta ne može da dobije prelaznu ocenu, ali je drugo poluvreme proteklo potpuno u znaku crno-belih.

Partizan je propustio bar 15-ak šansi, a lopta jednostavno nije htela u gol protivnika. Ognjen Ožegović je probao sve što je mogao, ali nije imao sreće (jednom je pogodio stativu). Ipak, bolje je da ga proradi 15. februara protiv Viktorije Plzen.

Treba pohvaliti i Sejdubu Sumu koji se borio, trčao, dodavao... Gvijenac očigledno želi da se dokaže!

Letonskoj Liepaji suprostavio se ovaj tim:

PARTIZAN: Jovičić -  Cucin, Marković, Nemanja (G) Miletić, Antonov, Jevtović, Radin, Vakulko, Suma, Ožegović, Đorđe Jovanović.

Klupa: Trnić, Ilić, Đerlek, Bošnjak, Strahinja Jovanović, Đilas.

Zanimljivost je da je utakmica trebalo da počne u 14 sati, ali je letonska ekipa zalutala, tačnije promašila je teren u Limasolu, pa je start meča malo kasnio.

Liepaja je pobedila Partizan golom u 38. minutu (bio je to jedini šut u okvir gola letonske ekipe u prvih 45 minuta). Prethodno je Partizan je dao gol (Đorđe Jovanović), ali je poništen zbog ofsajda (mada je utisak da je napadač Partizana bio u dozvoljenoj poziciji).

Partizan - Liepaja 0:1
Izvor: TV Partizan

 Prvo poluvreme prilično nezanimljivo. Letonska ekipa je napravila bedem pred golom. Partizan jeste imao inicijativu, ali osim dve, tri akcije (i neproznatog gola) ništa značajnije nije uspeo da uradi. Fudbalska uspavanka...

U drugom poluvremenu Partizan je konstantno napadao, u talasima... Crno-beli su imali 15-ak prilika, a najviše Ognjen Ožegović (jednom je pogodio stativu)...

UČINAK PARTIZANA U PRIPREMNIM UTAKMICAMA:

Partizan - Gornik 0:0

Partizan - Slovan Liberec 1:2

Partizan - Ermis Aradipu 4:0

Partizan - Teplice 2:0

***Dan pre povratka u Beograd, 8. februara, Partizan bi trebalo da odigra poslednji test meč, a protivnik će biti beloruski Šahtjor iz Soligurska.

Poruka Sume sa Kipra: Ne brinite, biću bolji!



Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC