• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kežman: Murinjo ne bi izgubio od Fenera

Kežman smatra da Fenerbahče ima veliku šansu da prođe u polufinale Lige šampiona, ali sa Murinjom na klupi Čelsija stvari bi stajale drugačije.

 Kežman: Murinjo ne bi izgubio od Fenera Izvor: MONDO

Napadač turskog Fenerbahčea Mateja Kežman izjavio je da Čelsi ne bi izgubio od njegovog tima u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, da je na klupi imao Žozea Murinja.

"Fenerbahče ima veliku šansu jer Čelsi bez Murinja nije ista ekipa. Pod njegovim vođstvom Čelsi je bio 'mašina' koja je igrala fudbal svih 90 minuta bez greške. Da je on ostao trener, okršaj naših ekipa bio bi potpuno drugačiji", rekao je Kežman za televiziju "Skaj".

Srpski internacionalac igrao je za Čelsi u sezoni 2004/2005, kada je klub iz Londona osvojio prvenstvo i Liga kup Engleske.

Kežman je dodao da je novi menadžer Čelsija Avram Grant promenio stil igre i da se sada u londonskom timu pojavljuju "pukotine".

"Grant je potpuno drugačiji trener od Murinja. Kod Portugalca nije bilo iznenađenja i grešaka, sve je fantastično funkcionisalo. Sada u njihovoj igri postoje praznine, a kada Frenk Lampard izlazi iz igre u 75. minutu, očigledno je da nešto ne valja. Više ne postoji onaj stari timski duh", istakao je Kežman.

Fenerbahče je na svom stadionu u Istanbulu pobedio rezultatom 2:1, iako je Čelsi prvi poveo. Revanš utakmica na rasporedu je u utorak 8. aprila.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC