• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boaći: Ne mogu da promenim Božju volju

Autor mondo.rs

"Biće veoma bolno ako budem morao da gledam utakmicu sa tribina", iskren je napadač Crvene zvezde pred dolazak CSKA.

 Ričmond Boaći: Ne mogu da promenim Božju volju Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Utorak je sve bliži. Navijači Crvene zvezde nestrpljivo čekaju drugi radni dan u nedelji i izlazak njihovih ljubimaca na teren u prvoj takmičarskoj utakmici ove godine. Prvoj utakmici u Evropi posle zimske pauze nakon dugih 25 godina čekanja.

Rival će im biti moskovski CSKA, od 18 časova na stadionu Rajko Mitić.

"Ima vremena do utorka, moliću se da sve bude u redu sa mnom i da mogu da igram bez ikakvih poteškoća. Još uvek osećam blag bol u listu, iako su tereapije na koje idem zaista prava magija i pomažu mi da se neverovatnom brzinom osećam sve bolje. Nedelju dana bez treninga za mene je bilo zaista mnogo, već sam se uželeo lopte i fudbala", izjavio je Ričmond Boaći za klupski sajt.

Napadač crveno-belih povrdio se tokom pripremnog duela sa Sileksom u Antaliji, zbog čega je morao da se vrati u Beograd i podvrgne posebnom tretmanu lečenja. U klubu su optimisti po pitanju njegovog nastupa, ali vreme će pokazati...

"Biće veoma bolno ako budem morao da gledam utakmicu sa tribina. Od početka našeg evropskog putovanja bio sam na terenu, davao sve od sebe za tim, ali ako se to desi ja sam tu da podržim svoje saigrače, a to je najvažnije. Samo Bog može da zna hoću li igrati u utorak, ne mogu da promenim njegovu volju", konstatovao je fudbaler iz Gane.

Najbolji strelac Crvene zvezde u 2017. godini veruje da je njegova ekipa kvalitetnija od gostiju, koji su u Ligu Evrope stigli iz Lige šampiona, gde su bili treći u svojoj grupi (iza Mančester junajteda i Bazela, a ispred Benfike).

"Nebitno je da li dolazi CSKA ili Real Madrid, mi igramo na Marakani. Može da dođe i Barselona, čekamo ih. Igraćemo kako najbolje znamo, a bolji će na kraju pobediti. Pošto je ovo prva utakmica biće sigurno oštre igre i dosta duela, ali verujem da smo mi do sada već videli sve. U ovom takmičenju smo od kvalifikacija i imamo mnogo iskustva na svojoj strani. Fantastična smo grupa, uvek se borimo i dajemo sve od sebe za pobedu".

Uoči povratka u Beograd, crveno-beli su odigrali prijateljski meč sa Zenitom, drugoplasiranim timom ruskog prvenstva. Izgubili su 0:1, ali su ostavili vrlo dobar utisak i najavili veliku borbu protiv CSKA.

"Smatram da smo mi bolji tim. Videli ste kako smo igrali protiv Zenita, oni su izuzetno jaka ekipa. Pružili smo odličan otpor i, iako smo primili gol, ruska ekipa se mučila da nas pobedi. Ne mislim da CSKA ima prednost, verujem da ćemo proći dalje. Ne potcenjujem nijednu ekipu, izgubili smo neke mečeve u domaćem prvestvu od ekipa za koje smo mislili da ćemo ih lako pobediti. Zato smo obazrivi, ali suština je u tome da ukoliko ne verujemo da smo najbolji, to nikada i nećemo postati", istakao je Boaći.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC