• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leonardo: Silvio, možda nismo kompatibilni?

"Radi se o inkompatibilnosti vezanoj za stil igre i smisao fudbala", prokomentarisao je trener Milana svoja razilaženja sa predsjednikom Silvijom Berluskonijem.

 Leonardo: Silvio, možda nismo kompatibilni? Izvor: MONDO

Na sve glasnije najave vlasnika Milana Silvija Berluskonija da će na kraju sezone promijeniti trenera, trenutni šef struke rosonera Leonardo odgovorio je sljedećim riječima:

"Veoma smo različiti, čak mislim da nismo kompatibilni, ali najvažnija stvar u ovom trenutku su tri utakmice do kraja sezone i mnogo mi je stalo do njih da bih raspravljao o tome da li ću ostati ili otići narednog ljeta", rekao je Leonardo, koji ne uživa baš povjerenje prvog čovjeka kluba, ali zato često potpredsjednik Adrijano Galijani staje u njegovu odbranu.

Berluskoni je u četvrtak "uhvaćen" kako je grupi italijanskih senatora najavio da će Leonardo sigurno biti smenjen na kraju sezone, tako da je Galijani morao da reaguje da ugasi vatru i donekle sačuva Leonardov ugled među igračima.

Ipak, ni on nije mogao da sakrije da stvari ne funkcionišu u Milanelu.

"Ne znam šta je Berluskoni rekao, ali na stranu, ne mogu da poreknem da je naš odnos (sa Leonardom) komplikovan", rekao je Galijani.

"Vjerujem da sam tvrdoglav, uporan. Vjerujem u svoje ideje i sprovodim ih sa strašću. Radi se o inkompatibilnosti vezanoj za stil igre i smisao fudbala", prokomentarisao je Leonardo svoje viđenje igre i Berluskonijevo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC