• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavel Vrba: Česi, uživajte u pivu, ali i fudbalu!

Autor mondo.rs

Pavle Vrba pohvalno govorio o igračima Partizana. Trener Viktorije Plzenj pred duel sa crno-belima rekao da namerava da nastavi pobedničku eru svog tima započetu pre pet godina. Ne zna da na stadionima u Srbiji nema točenja alkohola.

Fudbaleri Viktorije doputivali su u Beograd na megdan Partizanu nošeni jednom idejom – da pobednička era kluba iz Plzenja MORA da se nastavi i u dvomeču sa crno-belima.

Trener lidera češkog šampionata, Pavel Vrba, rekao je da su igrači njegove ekipe željni fudbala i da jedva čekaju da istrče na teren i pokažu šta umeju.

A prema onome što su pružali u grupnoj fazi i u domaćem šampionatu – znaju mnogo! Odgovor na pitanje da li i više od prvaka Srbije saznaćemo u četvrtak uveče, kada od 21.05 počne prvi duel šesnaestine finala Lige Evrope između Partizana i Viktorije. Ili kroz sedam dana u češkoj...

"Postoji naboj, ali mislim da je to dobro, jer dugo nismo imali takmičarske utakmice i svi jedva čekaju da istrče na teren. Pobednička era Viktorije traje od utakmice u Napulju i nadam se da ćemo u tom duhu nastaviti i u Beogradu. Potpuno smo svesni veličine i snage Partizana, tako da znamo da je pred nama rival kao što smo ga imali u Napulju pre pet godina", rekao je Vrba.


Najveći evropski uspeh Viktorija je ostvarila u sezoni Lige Evrope 2012/2013, kada su je u šesnaestini finala izbacila Napoli, pobedivši ga u obe utakmice (3:0 i 2:0).

"Svesni smo da Partizan u jednom momentu može da počne da domninira na terenu, da može da dođe trenutak kada će nas pritisnuti. Spremni smo da se s tim izborimo vrlo dobro i težićemo da mi budemo tim koji će da dominira."

Na pitanje šta mu se najviše sviđa kod Partizana, Vrba je odgovorio: "Odlični igrači i dobro kretanje"!

Takođe, nekadašnji selketor Češke rekao je da Partizan može da se poredi sa Steauom, koja je u grupnoj fazi pobedila Viktoriju 3:0, ali i izgubila u Plzenju 2:0.


O šansama za prolaz rekao je...

"Danas su 50-50, a sutra uveče ćemo moći da odgovorimo preciznije."

Vrba je za kraj imao i poruku za navijače iz Češke.

"Prijatno se provedite, ali ne samo zbog piva, već i same utakmice."

Prema najavama iz Češke i Partizana očekuje se da prvoj utakmici na stadionu u Humskoj prisustvuje oko 300 pristalica Viktorije. Teško je i zamisliti kako će se navijači iz najpoznatijeg svetskog grada piva (Plzenja) zgranuti kada saznaju da je na stadionima u Srbiji zabranjeno točenje alkoholnih pića...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC