• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri Vest Broma pozajmili taksi vozilo

Autor mondo.rs

Neimenovani prvotimci engleskog kluba morali su da daju izjave policiji nakon incidenta tokom mini-priprema u Barseloni.

Ekipa Vest Bromvič Albiona ove nedelje je u Barseloni obavila kraće pripreme za finiš sezone, tokom kog ih očekuje težak zadatak da nadoknade sedam bodova zaostatka i izbore opstanak u Premijer ligi.

Međutim, kao što se već dešavalo tokom sličnih izleta engleskih klubova, fudbaleri nisu pokazali očekivani nivo profesionalizma, a situaciju je učinilo još gorom to što je priča "procurela" u medije.

Tako je "Bi-Bi-Si sport" saznao od katalonske policije da su četvorica igrača VBA u četvrtak ujutru dala izjave pod sumnjom da su neovlašćeno pozajmili jedno taksi vozilo!

Neimenovani prvotimci pozvali su taksi da ih preveze od hotela do restorana brze hrane, a kada su oko 5.30 časova ujutru želeli da se vrate u hotel, učinili su to sami. Taksista je pozvao policiju, koja mu je istog dana oko osam časova vratila auto.

"Ovo nije ono što smo želeli kada smo krenuli na put. Momci su se poneli neprihvatljivo i osećam se pomalo izdanim", rekao je menadžer VBA Alan Pardju.

Ta ekipa 11 kola pre kraja zauzima poslednje mesto na tabeli Premijer lige, sa samo jednom pobedom u prethodnih 25 prvenstvenih utakmica, a u subotu popodne u okviru osmine finala FA kupa dočekuje Sautempton.

Klub je saopštio da je pokrenuo internu istragu povodom incidenta u Barseloni i najavio oštre kazne.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC