• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raiola: Mogli su da ubiju Balotelija!

"Prije nekoliko dana, neko je odvrnuo zavrtnje na njegovom automobilu. Da nije slučajno primjetio to, mogao je da pogine pri većoj brzini", rekao je Raiola medijima.

 Raiola: Mogli su da ubiju Balotelija! Izvor: MONDO

Taman kada je izgledalo da su se Interisti i Mario Baloteli pomirili i da je "mladom-ludom" napadaču bar malo stalo do rezultata kluba u kojem je ponikao, u medije je plasirana nova priča, koja razdvaja dve strane!

Balotelijev agent Mino Raiola, najveći zagovornik napadačevog odlaska iz Intera, ispričao je medijima da je Baloteli nedavno zatekao odšrafljene zavrtnje na točkovima svog audija, drugim riječima "da je mogao da pogine da nije vidio to na vrijeme".

"Ne možemo nikako da nastavimo ovako. Pod ovim uslovima, Mario sigurno neće ostati u Interu naredne godine, to vam garantujem".

Da podsjetimo, netrpeljivost između "Kurve Nord" (sjeverne tribine) i Balotelija počela je još jesenas, kada je fudbaler priznao da navija za najvećeg rivala, Milan, a potom je sve postalo još gore kada je otišao na utakmicu Milan - Mančester junajted. Kasnije, u jednoj TV emisiji, Baloteli je obukao dres Milana ne znajući da ga snima kamera, a sve je eksplodiralo kada je u velikoj pobjedi Intera nad Barselonom (3:1) ušao pred kraj i počeo da ratuje sa navijačima, pritom je igrao ispod svakog nivoa i na kraju bacio dres na travu i izašao...

Tada je bilo "frke" na parkingu Meace, kada su navijači pokušali da se dokopaju Balotelija.

Izgledalo je da su se strasti smirile kada je Inter izgubio u Barseloni (0:1), ali prošao u finale Lige šampiona, poslije 38 godina. Baloteli, od prvog meča sa Barsom, nije u takmičarskom pogonu Žozea Murinja, ali je putovao u Barselonu i po slijetanju na milanski aerodrom izjavio je da je prvi put plakao zbog fudbala.

U suzama se izvinio navijačima Intera za svoje postupke i rekao da se "raduje svakom uspjehu tog kluba dok je igrač Intera". Dva dana kasnije...

"Mario nije ljut na navijače, niti na saigrače, ali očigledno je da problem sa klubom nije riješen. Ne znam kada će njegov status biti razmatran. Baloteli se izvinio, ali to neko u klubu ne želi da razumije. Oni ne žele da ga shvate", ponovo podiže tenziju Raiola.

Menadžer je potom naglasio da je najveći problem u odnosu između Balotelija i Murinja.

"Obećao sam da neću ništa da pričam dok ne bude odigran revanš u Barseloni, ali vidim da je Murinjo već govorio o Baloteliju u utorak, dan prije utakmice. Sada je neophodno da pričam sa klubom. Moram da branim interes mog klijenta. Pitaću Moratija da li će Murinjo i naredne sezone voditi ekipu. Od toga će mnogo zavisiti. Praktično od Moratija zavisi da li Baloteli ostaje", stavio je Raiola rukovodstvo Intera pred svršen čin.

Zanimljivo, Raiola je menadžer i Zlatanu Ibrahimoviću, koji je prošlog ljeta prešao iz Intera u Barselonu u zamjenu za Samjuela Etoa i doplatu od 45 miliona evra! Gotovo svi mediji u Evropi, pred kraj ove sezone i naročito poslije dvomeča Intera i Barse, slažu se da je to bio jedan od najboljih poteza Intera u skorijoj istoriji, jer je ekipa dobila Etoa i novac za Veslija Snajdera, Dijega Milita, Tijaga Motu, Lusija...

"Ibra se ne kaje. On je svjesno želio transfer u Barselonu, prije nego što je to bilo ko znao. Španci ga sada kritikuju i to je normalno. Kada izgubite, novinari vas napadaju, kada pobjedite, vi ste za njih heroj. To nije lijepo, ali je dio posla", prokomentarisao je Raiola.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC