• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristić: Šteta zbog navijača

Crveno-bijelima smetaju prazne tribine njihovog stadiona, mada su se već adaptirali na takvo stanje. Lazetić neizvjestan za finale kupa i derbi?

 Kristić: Šteta zbog navijača Izvor: MONDO

Crvena zvezda je više nego rutinski pobijedila Čukarički (4:0) i ušla u sedmicu koja će odrediti stepen uspješnosti čitave sezone.

Bio je to drugi meč na "zaključanoj" Marakani, od ukupno pet, sa koliko je Zvezda kažnjena zbog pucnjave na kup utakmici sa OFK Beogradom.

"Ostaće žal što Čukarički nismo pobijedili pred našim navijačima. Mislim da bi tribine bile standardno dobro popunjene i da bi publika uživala u prikazanom fudbalu", rekao je pomoćni trener crveno-bijelih Aleksandar Kristić.

"Odigrali smo veoma koncentrisano i ozbiljno, dobar start nam se vratio efikasnošću. Iskoristili smo praktično sve šanse koje smo stvorili u prvom poluvremenu, u drugom smo malo 'stali na loptu', štedeli snagu i čekali protivnika".

Zvezda je sa nova tri boda ostala na minimalnom zaostatku za Partizanom pred "vječiti derbi" 8. maja, ali prije toga joj predstoji i finale Lav kupa Srbije protiv Vojvodine.

Ostaje da se vidi hoće li za te utakmice biti spreman kapiten Nikola Lazetić, bez kojeg famozna Zvezdina "desna strana" ne funkcioniše toliko dobro.

"Lazetića muči zadnja loža i zato nismo željeli da rizikujemo. Osjećao je bolove na dan utakmice i dan prije toga", objasnio je Kristić.

Umjesto Lazetića je protiv Čukaričkog zaigrao Marko Blažić i, prema opštoj ocjeni, dobro uradio svoj dio posla. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC