• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić je ponosan: A sad - Liga šampiona

Autor mondo.rs

"Zvezda ide dobrim putem, ovo je samo pokazarelj da će u budućnosti igrati još bolje i kvalitetnije", poručio je legendarni Džajić.

 Dragan-Dzajic-Zvezdasi-budite-ponosni. Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda se prethodnih godina veoma kratko zadržavala u Evropi, ali je ove sezone pod Vladanom Milojevićem napravila veliki iskorak.

Putovanje koje je počelo početkom jula - završeno je krajem februara nakon što je moskovski CSKA bio bolji na "VEB areni" (1:0). Ipak, osam meseci dug boravak u Evropi podsetio je na neka stara i uspešnija vremena Crvene zvezde.

Takav osećaj ima i počasni predsednik i legenda crveno-belih Dragan Džajić koji je poručio navijačima ovog kluba da je tim na pravom putu.

"Crvena zvezda treba da bude ponosna na ono što je urađeno u prethodnim mesecima, sadašnjom igrom i koncepcijom tima koju ima. Ono što je do sada pokazala naša ekipa zaista je za svako poštovanje. Zvezda ide dobrim putem, ovo je samo pokazatelj da će u budućnosti igrati još bolje i kvalitetnije", kazao je Džajić koji je izrazio nadu i da će taj momenat prepoznati i navijači i da će u još većem broju dolaziti na stadion u Ljutice Bogdana.


"Nadam se da će se naši navijači koji dolaze na stadion uveriti u to, a siguran sam da su u dosadašnjem delu sezone videli da je naša ekipa na pravom putu da ponovo postane ono što je nekada bila".

Za Džajića je 1/16 finala Lige Evrope, nakon godina odsustva sa evropske scene, veliki uspeh, a sada je cilj plasman u Ligu šampiona.

"Za još veće uspehe u evropskim okvirima potrebno je strpljenje, ali izvanredan uspeh koji su ostvarili naši igrači je nešto čime se svi zvezdaši već ponose. Sada nastavljamo borbu u prvenstvu kako bismo osvojili šampionsku titulu i kako bismo se ovog leta borili i za uspeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona", kazao je legendarni fudbaler Zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC