• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri ključna momenta meča CSKA - Zvezda!

Ovo su odlučujući trenuci susreta u Moskvi...

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se domognu osmine finala Lige Evrope pošto su poraženi u Moskvi (1:0), ali nije ni da su bili daleko od ovog podviga...

Ekipa Vladana Milojevića igrala je solidno u ovom dvomeču, za nijansu bolje verovatno u Beogradu, ali i u Moskvi je bila konkurentna timu koji je izborio treće mesto u grupi Lige šampiona u konkurenciji Mančester junajteda, Bazela i Benfike.

Bilo je mnogo detalja koji su uticali na rezultat i sled događaja na terenu, ali su se tri situacije izdvojile od ostalih i prikazaćemo ih kroz "gifove".

1. IGRANJE RUKOM FERNANDESA...

Brazilski fudbaler igrao je rukom neposredno pre gola CSKA preko Dzagoeva, a možda još bitniji detalj je dizanje ruke Mičela Donalda koji je bio ubeđen da će sudija iz Portugala prekinuti susret i njegovoj ekipi dodeliti loptu...

Po ko zna koji put se ovo dešava našim ekipama u Evropi i - nažalost - najčešće iz toga sledi pogodak rivala, a retko kada je to i lekcija za naredni put.

Vladan Milojević je posle susreta dao odličnu izjavu u kojoj nije želeo da traži alibi svestan i toga da njegova ekipa nije najbolje reagovala nakon te sporne situacije."Sudija je tako odlučio i to treba prihvatiti", kazao je on.



2. PROMAŠAJ PEŠIĆA...

Njemu je bilo najteže posle meča jer je imao priliku utakmice.

"Naravno da sam morao bolje, ali...".

Srpski napadač je u susretima protiv Moskovljana, zbog povrede Boaćija, zabeležio svoja dva jedina starta u Ligi Evrope, ali nije uspeo da ponovi formu iz Superlige u kojoj je najbolji strelac. Šansu meča imao je u 80. minutu posle pasa Slavoljuba Srnića.

Postavio je nogu Pešić, prethodno se oslobodivši Ignaševiča koji je pomislio da je napravio idealnu ofsajd zamku, ali nije dobro namestio stopalo i lopta je prošla pored njega.



3. PROMAŠAJ BENA...

I šansa Pešića bi bila zaboravljena da je njegov kolega iz napada bio prisebniji.

Ben je čitav meč igrao po desnoj strani i maltretirao Vasina, pa Nababkina, ali njegovi dobri prodori nisu materijalizovani i boljim dodavanjima za gol, ili bar šutem. Po ulasku Srnića i Adžića preselio se u vrh napada gde je sarađivao s Pešićem koji mu je i namestio šansu.

Lopta je došla do napadača s Komora na levoj strani, imao je otvoren put za šut ka golu, ali ju je zahvatio slabije nego što je hteo i prošla je pored leve stative Akinfejeva.


Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rade

Milojevic po meni trebo je odma da mjenja igrace a ne deset minuta prije kraja to je greska

gago

Sudija je bio dobar.Da je bio na strani CSKA dosudio bi penal kad je Borjan "pokupio" po nogama Musu (oko 60.min) i niko mu ne bi zamerio ...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC