• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Stojković opet nesiguran, poraz Arsenala

Vladimir Stojković stao je na gol Vigana u meču sa Halom (2:2) i potvrdio da ima ozbiljan problem sa samopouzdanjem. Blekburn bolji od Arsenala.

 PREMIJER: Stojković opet nesiguran, poraz Arsenala Izvor: MONDO

Vigan je u pretposljednjoj utakmici 37. kola Premijer lige poveo preko Viktora Mozesa u 30. minutu i bio daleko bolji tim.

Ipak, preokret Halu doneli su Vil Etkinson u 40. i Mark Kalen u 62. minutu, a Stojković je kod oba gola mogao mnogo bolje da interveniše.

U prvom slučaju je izboksovao loptu pravo na nogu protivničkom igraču i istrčao u prazno kod centaršuta koji je uslijedio. Doduše, tu je i pomoćni sudija unio zabunu, pošto je podigao pa spustio zastavicu, signalizirajući ofsajd.

Zatim je Kalen postao najmlađi strijelac ove sezone u Premijer ligi ove sezone, sa 18 godina i devet dana, za šta može da zahvali i Stojkoviću, koji je akciju Hala ispratio pogledom sa gol-linije...

Koliko je reprezentativnom golmanu Srbije bilo teško, govori podatak da su navijači svaku njegovu uhvaćenu loptu poslije toga "nagrađivali" sarkastičnim aplauzima!

Vigan je do zasluženog izjednačenja stigao "makazicama" Stiva Gohurija iz neposredne blizine, kada se sudija Fil Daud lagano pripremao da odsvira kraj.

U donjem dijelu tabele nalaze se Bolton i Vigan sa po 36 bodova, Vulverhempton sa 35 i Vest Hem sa 34, dok će Hal (29), Barnli (27) i Portsmut (19, uz devet oduzetih) sljedeće sezone igrati u Čempionšipu.

Blekburn se pobjedom oprostio od svojih navijača za ovu sezonu.

"Roversi" su na "Ivud Parku" pred 26.000 gledalaca savladali Arsenal sa 2:1, iako je Robin van Persi doveo "tobdžije" u vođstvo u 14.

Dejvid Dan najavio je preokret u 43. minutu, kada je Lukaš Fabijanski prvi put savladan.

Pobjedu domaćinu obezbijedio je defanzivac iz Kongoa Kristofer Samba u 68. minutu.

Arsenal je ostao na nedodirljivom četvrtom mjestu, dok je Blekburn napredovao do desete pozicije, ali nema nikakvu šansu za plasman u Ligu Evrope.

U srijedu su na programu zaostali mečevi Fulam - Stouk i Mančester siti - Totenhem, a u nedelju od 17 časova kompletno posljednje kolo.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC