• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP SRBIJE: Sjever rasprodan!

Sjeverna tribina Partizanovog stadiona rasprodana za finale Kupa Srbije, u kojem se u srijedu od 20.30 sastaju Crvena zvezda i Vojvodina.

 KUP SRBIJE: Sjever rasprodan! Izvor: MONDO

Crvena zvezda zbog suspenzije finiš Super lige igra pred praznim tribinama "Marakane", ali to ne sprečava navijače da u velikom broju odlaze na gostovanja svog kluba.

Na naredna dva neće daleko putovati...

Nije potrebno posebno isticati koliki značaj ima podrška Delija u trenucima kada se klub iz Ljutice Bogdana bori za "duplu krunu", što se najbolje vidjelo već na prvom meču pred praznim tribinama protiv Javora, kada su crveno-bijeli porazom prepustili prvo mjesto "vječitom rivalu".

Ako zbog kazne ne mogu svoj stadion, navijači Zvezde u srijedu, nema sumnje i u subotu, masovnoće na drugu stranu Topčiderskog brda, u dvorište Partizana.

Ulaznica za derbi još uvijek ima, ali je zato Sjever Partizanovog stadiona rasprodan za finalni meč Kupa Srbije u kojem se sastaju Crvena zvezda i Vojvodina!

Navijači koji nisu uspjeli da dođu do karte za dio stadiona koji je tradicionalno predviđen za najvatrenije pristalice crveno-bijelih, moraće da se odluče za Istok ili Zapad. Jug je rezervisan za navijače Vojvodine.

Ulaznica za ove tri tribine još uvijek ima u prodaji.

Inače, prodaja karta za "vječiti derbi" još nije počela na blagajnama, a zainteresovani navijači do sada su mogli da do vrijednog parčeta papira stignu preko "tiketlajna".

Cijena ulaznica za derbi je 600 dinara Jug i Sever, bočni dijelovi Istoka i Zapada - 1200, dok centralni koštaju 1500 dinara. Očekuje se da stadion Partizana zbog važnosti meča bude ispunjen do posljednjeg mjesta.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC