• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić vidi problem, ali nema rešenje

Autor mondo.rs

Trener Partizana Miroslav Đukić zna da u napadu ima veliki problem. Milan Milanović, šef stručnog štaba Zemuna, poručio da je rezultat realan.

 Đukić vidi problem, ali nema rešenje Izvor: MN PRESS

Trener Partizana Miroslav Đukić priznao je da je Partizan bio katastrofalno loš u Lučanima. Šef stručnog štaba crno-belih, iako nije imao razloga, hvalio je svoje izabranike posle poraza i eliminacije iz Lige Evrope u Plzenju.

Njegovi puleni vratili su mu tri dana kasnije još gorom igrom i jedva izvučenim bodom u sudijskoj nadoknadi protiv Zemuna u 24. kolu Superlige Srbije.

Đukić je, nakon duela sa Zemuncima, priznao da je ekipa u ozbiljnom problemu.

"Krivo nam je što nismo uspeli da pobedimo na svom stadionu. Ne možemo da budemo zadovoljni. Imamo problem u ofanzivnom delu, fali nam igra blizu protivničkog gola. Ne uspevamo lako da dođemo do šansi, dosta se mučimo i to je osnovni razlog što smo u problemu", bio je kratak Đukić.


Milan Milanović bio je ponosan na svoje momke, koje su sekunde delile od pobede u Humskoj.

"Nismo nezadovoljni, rezultat je realan. Trpeli smo pritisak do 35. minuta, kasnije smo bili blizu pobede, jer je Vukadinović bio u šansi za 2:0, ali imao je i Partizan u prvom poluvremenu dve stopostotne šanse, Marko Milošević je izvanredno odbranio udarac Pantića... Sa te strane možemo biti zadovoljni rezultatom, a naročito igrom, željom i posebno urađenim u fazi odbrane. Igrali smo protiv njih kao Viktorija. Zatvorili smo sredinu terena, nedostajao je samo još neki napad, da više ugrozimo gol Partizana", rekao je Milanović.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC