• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cucin o penalu: Sve se vidi na snimku

Autor mondo.rs

Debi Luke Cucina u dresu prvog tima Partizana u takmičarskoj utakmici nije prošao nezapaženo, ali ni rezultatski uspešno po njega i njegov tim.

 Partizan Zemun 1:1 Luka Cucin debi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Luka Cucin je planiran kao rešenje na duže staze u prvom timu Partizana. Nakon što je prošao pripreme sa prvim timom, dobio je šansu da debituje u crno-belom dresu u takmičarskoj utakmici.

Ima tu "štofa" za nešto više, ali pred Cucinom je veliki rad. Njegov debi nije prošao nezapaženo - skrivio je penal nad fudbalerom Zemuna Nemanjom Vučićem, iz kojeg su Zemunci poveli, mada su iz crno-belog tabora posle utakmice skočili, tvrdeći da nije bilo ni "p" od penala.

"Penal ne želim da komentarišem, sve se vidi na snimku", rekao je Cucin za klupski sajt.

Iako je Partizan srećno došao do boda, bukvalno u poslednjim sekundama utakmice, i nije mogao da bude presrećan, Cucin kaže da je ostvario dečački san.

"Prosto neverovatno! Do juče sam sebe zamišljao kako igram na tom stadionu, a sada sam debitovao sa prvim timom i ostvario svoj dečački san. Za mene je velika privilegija i to što sam ove godine bio na prolećnom delu priprema na Kipru, što mi je umnogome pomoglo na samopouzdanju. Svaki dan sam upijao sve što oni rade, kako se ponašaju, kako treniraju, a prema nama novajlijama su imali odnos kao prema sebi ravnima i ujedno nam pomagali savetima".

Upitan da li je sada svestan šta znači nositi dres Partizana i kakvu "težinu" on ima, desni bek je odgovorio:

"Pritisak svakako postoji, ali se trudim da ga smanjim na minimum i da budem mirne glave. Mi deca Partizana smo učeni tome od malena i koliko god bilo teško ponosni smo na svaki trenutak proveden na terenu. Pritisak jača, obavezuje, a mi možemo da se sa njim nosimo".

Cucin je učestvovao kopd gola Zemuna, ali je učestvovao i u izjednačujućem golu Partizana. Idealno je pronašao Sašu Zdjelara u 94. minutu, koji je pogodio mrežu odličnih Zemunaca.

"To je sve došlo kao nagrada za veliki trud, ali mi je svakako mnogo krivo zbog tog penala. Ali najvažnije je da ekipa nije pala i da smo nastavili još jače".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC