• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radin otišao iz Partizana

Autor mondo.rs

Borbeni "vezista" nastaviće karijeru u Kazahstanu.

 Milan Radin napustio FK Partizan Izvor: MN PRESS

Milan Radin posle nešto više od jedne i po sezone napušta Partizan.

Zadnji vezni, koji je od dolaska iz Voždovca, leta 2016, sakupio 30 nastupa u crno-belom dresu, nastaviće karijeru u Aktobeu, nekadašnjem prvaku Kazahstana.

Radin je letos dao veliki doprinos plasmanu u Ligu Evrope, pošto je odigrao obe utakmice plej-ofa protiv Videotona (0:0, 4:0), dok je u Superligi bio "starter" u oba duela sa Crvenom zvezdom (0:0, 1:1).

Partizan je tako u zimskom prelaznom roku ostao bez dvojice igrača na istoj poziciji, s obzirom na to da je Everton Luiz prešao u italijanski SPAL. Između ta dva transfera doveden je Saša Zdjelar, na pozajmicu iz Olimpijakosa.

"Kada sam dolazio u Partizan nisam znao da ću toliko zavoleti klub i među igračima steći prave prijatelje. I kada je bilo teško i nisam igrao, uvek sam imao osmeh na licu jer mi je njihova podrška beskrajno značila. Samo uz tu energiju, koju svi imamo, uspeli smo da osvojimo 'duplu krunu' i da posle 12 godina izborimo nokaut fazu Lige Evrope. Ali, kako u životu to obično biva u jednom trenutku kada dođete do vrha putevi moraju da se razdvoje, a vi da nastavite dalje. Hvala beskrajno mojim saigračima koji su uvek bili uz mene i sa kojima sam se i radovao i tugovao, svim navijačima čiji nas je aplauz nosio do 'duple krune' i Lige Evrope, stručnom štabu, trenerima i svima koji vole Partizan i bili su iz nas i jesu i dalje! Momci, samo hrabro, šampionski!", izjavio je Radin.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC