• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miodrag Pantelić na klupi Zvijezde 09

Autor mondo.ba

Rukovodstvo prvoligaša Republike Srpske iz Etno sela Stanišići odlučilo je da se zahvali na saradnji Draganu Mićiću, nakon čega je za novog trenera izabralo bivšeg fudbalera Vojvodine i Crvene zvezde Miodraga Pantelića.

 Miodrag Pantelić trneer Zvijezda 09 Etno selo Stanišići Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

FK Zvijezda 09 u drugi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske ući će s novim trenerom na klupi.

Naime, rukovodstvo prvoligaša iz Etno sela Stanišići odlučilo je da se zahvali na saradnji Draganu Mićiću, nakon čega je za novog trenera izabralo bivšeg fudbalera Vojvodine i Crvene zvezde Miodraga Pantelića.

Kako je iz drugoplasiranog tima prvoligaškog karavana poručeno, sa Mićićem su se korektno rastali, nije bilo nesuglasica, a ovakva odluka donešena je zbog obaveza dosadašnjeg stratega prema kadetskoj reprezentaciji Srbije, u čijem je stručnom štabu zajedno sa Pericom Ognjenovićem, zbog čega nije mogao u potpunosti da se posveti borbi za šampionsku titulu i plasmanu u Premijer ligu BiH.

"Svjestan sam da me očekuje težak zadatak, jer je cilj kluba plasman u Premijer ligu BiH. To je sigurno veliki izazov, a za mene je velika čast da sa klupe vodim Zvijezdu 09, koja je jedan odlično organizovan klub. Odlično poznajem ekipu, jer sam već pet mjeseci u klubu i radio sam sa prvim timom, pa neće biti većih problema sa adaptacijom", rekao je Pantelić za klupski sajt.

Panteliću će u stručnom štabu pomagati Nebojša Đekanović, Dejan Pantelić i Milan Đuričić.

Podsjetimo, Pantelić je ranije obavljao funkciju šefa omladinske škole Zvijezde 09, a rukovodstvo ovog kluba sada je odlučilo da ga promoviše u novog šefa stručnog štaba seniorskog tima.

Sa dosta uspjeha nosio je dres Vojvodine, Crvene zvezde, Levskog iz Sofije i nekoliko kineskih klubova, dok je za reprezentaciju Jugoslavije odigrao pet mečeva.

Nakon jesenjeg dijela sezone u Prvoj ligi Republike Srpske, Zvijezda 09 zauzima drugu poziciju sa 35 bodova, dva boda manje od Rudar Prijedora, a tri više od zvorničke Drine, sa kojim će se na proljeće boriti za šampionsku titulu i promociju u bh. elitu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

RUDAR PRJEDOR JE NOVI ŠAMPION I REPUBLIKA SRPSKA ĆE IMATI ČETRI KLUBA U LIGI BH OD LJETA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC