• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bufon: Najbolji napadač? Ronaldo, onaj iz Intera!

Autor mondo.ba

Đanluiđi Bufon je govorio o Ronaldu, povratku Marija Balotelija u reprezentaciju i otkrio kako je Vojćeh Šćešnji riješio problem saigračima oko izgovora svog imena.

Tekuća sezona u Nici za Marija Balotelija je vrlo dobra, pa su se pojavile spekulacije u italijanskim medijima da bi opet mogao da obuče dres "azura".

Zeleno svjetlo za povratak "Super Marija" u reprezentaciju dao je i Đanluiđi Bufon (40), koji još nije saopštio da li će nastaviti karijeru i biti među najboljim golmanima na svijetu i sljedeće sezone.

"Bio bih srećan da se Mario vrati u ekipu, bez obzira na to da li ćemo na terenu biti zajedno. To bi mu bila prilika da pokaže da je sazrio i da ima ono što smo svi u njemu vidjeli na početku karijere - šampionski gen", rekao je "Điđi" i dodao:


"Mariju bi to trebao da bude izazov, sve dok ne prestane igrati. Nacionalni tim? Mislim da je, zbog svega što je napravio u posljednje dvije sezone, zaslužio da bude u konkurenciji. Na kraju govorimo o talentu koji možda još nije dosegao vrhunac, ali za italijanski fudbal i te kako zreo. Samo je još Toti ranije imao tako snažan udarac i preciznost. Zaboravio sam i Kasana, a i on bi trebao da bude u razmatranju".

Bufonov nasljednik u Juventusu trebalo bi da bude Vojćeh Šćešnji, sa kojim legendarni golman ima odličnu saradnju.

"'Tek' je glavni lik, spašavao nas je toliko puta i omogućio nam da budemo uz Napoli na vrhu. Zašto 'Tek'? Pa on želi da ga tako zovemo. Njegovo ime i prezime ne mogu da se izgovore, pa je pronašao način da svima pomogne.

Italijan je kroz posljednjih 20 i kusur godina "vidio" skoro sve elitne napadače i bez problema je izabrao najboljeg od najboljih.

" Ronaldo, Il 'Fenomeno', onaj iz Intera, nešto nevjerovatno. Ne možete više naći igrače sa onim fizikalijama. Moć, brzina i tehnika. Strašno! Lionel Mesi je danas najbliži tome, ali nije tako moćan. Ronaldo je tada naspram drugih ljudi stvarno izgledao kao vanzemaljac", zaključio je Đanluiđi Bufon.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC