• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grizman ima "tajni dogovor" sa Barselonom?

Autor mondo.ba

"U 'Sportu' smo već obaviješteni o privatnom ugovoru koji postoji između klubova i Grizmana. On je 100 odsto igrač Barselone od ljeta, objavio je novinar Albert Roke

Čini se da od tužbe madridskog Atletika protiv Barselone kod Svjetske fudbalske federacije (FIFA), zbog toga što su čelnici katalonskog kluba samovoljno stupili u kontakt sa Antoanom Grizmanom i njegovim članovima porodice, neće biti ništa.

Francuski napadač definitivno na ljeto napušta Atletiko Madrid, ali ne i Španiju.

Prema tvrdnjama španskog novinara Alberta Rokea, Francuz će se od ljeta pridružiti Barseloni, sa kojom je Atletiko navodno postigao dogovor, a "Blaugrana" će za usluge Grizmana izdvojiti 100 miliona evra.

/Čolo: Grizman bi da ide? Nema problema!/

"Završeno je, iako je očigledno da nijedna od strana to sada neće potvrditi. U 'Sportu' smo već obaviješteni o privatnom ugovoru koji postoji između klubova i Grizmana. On je 100 odsto igrač Barselone od ljeta", objavio je novinar Sporta Albert Roke na Twitteru.

Antoan Grizman ljetos je intenzivno dovođen u vezu sa Pari sen Žermenom i Mančester junajtedom, ali nije želio da žuri iz Atletika, donekle i zato što klub zbog zabrane obavljanja transfera nije mogao da mu pronađe adekvatnu zamjenu.

Transfer "insajderi" su tada tvrdili da su za reprezentativca Francuske zainteresovani Barselona, Mančester junajted, Pari sen Žermen i Real, ali da su prva dva kluba u blagoj prednosti.

Nakon što je PSŽ ljetos "pokupio" Nejmara, Junajted u zimskom prelaznom roku Aleksisa Sančeza, a Atletiko dobio pravo da registruje Dijega Kostu, otvorio se put da i Barsa dobije svog "čovjeka".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC