• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantelić se vraća u Bundesligu?

Napadač Ajaksa i reprezentacije Srbije Marko Pantelić mogao bi od naredne sezone da se vrati u Bundesligu i to u tim Šalkea!

 Pantelić se vraća u Bundesligu? Izvor: MONDO

Poslije godinu dana u Amsterdamu, u koji je stigao iz berlinske Herte, Pantelić se našao na meti kluba iz Gelzenkirhena, koji će ovog ljeta kao slobodan igrač napustiti Kevin Kuranji!

Obzirom da Srbinu ugovor sa "kopljanicima" ističe na kraju ove sezone, a on želi da potpiše dugoročni, a ne samo jednogodišnji ugovor koliko nudi Ajaks, odlazak sa amsterdamske "Arene" je neminovan.

Tridesetjednogodišnji Pantelić je u Berlinu ostavio dubok trag, na 114 mečeva tresao je mreže 45 puta i zato je transfer u Šalke vrlo izvjestan, mada su u "igri" i Štutgart, Hofenhajm odnosno Volfsburg, koji sigurno ostaje bez reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeke.

Prema tvrdnjama Pantelićevog menadžera Karela van Burika, interes za dugokosog napadača, koji je u karijeri još branio boje Crvene zvezde, Sartida iz Smedereva, Obilića, Iraklisa i Selte iz Viga, pokazali su i pojedini engleski i italijanski klubovi.

Srpski reprezentativac je u svojoj premijernoj sezoni u holandskom šampionatu postigao 16 golova na 25 utakmica, dok je u dresu "orlova" upisao 29 nastupa i postigao pet pogodaka.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC