• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iliev: Idu promene, uzrok problema nije za javnost

Autor mondo.rs

"Moraćemo da menjamo nešto u timu, na pozicijama ili u segmentima igre gde najviše škripi", rekao je sportski direktor FK Partizan, Ivica Iliev.

 Iliev-o-smeni-Djukica-i-promenama-u-Partizanu Izvor: MN PRESS

"Prvo, biće promena. Ali odmah da naglasim da nećemo menjati trenera, jer imamo ogromno poverenje u Miroslava Đukića. Moraćemo da menjamo nešto u timu, na pozicijama ili u segmentima igre gde najviše škripi", rekao je sportski direktor Partizana, Ivica Iliev.

On je u intervjuu za "Večernje novosti" izrazio nezadovoljstvo načinom na koji su igrači nosili crno-beli dres u 2018. godini, naročito kada su utakmice u Superligi u pitanju.

"Ja sam dete Partizana i meni je takođe neshvatljivo da, pogotovo, na domaćim mečevima, na našem stadionu možemo da gubimo onoliko bodova koliko smo izgubili", nadovezao se Iliev.

/Grb crno-belih se sviđa mnogima/

"Od onakve partije protiv Viktorije u Beogradu, pa do razočaranja koje smo doživeli protiv Mladosti i Zemuna, pogotovo posle poraza u Plzenju, prošle su samo dve nedelje. Mnogo smo grešaka napravili u tri vezane utakmice, mislim na Mladost, revanš u Plzenju i Zemun, a od sudijskih do naših grešaka najmanja korist je od kukanja. Moramo brzo i kvalitetno da tražimo rešenja. Očigledno je da smo u problemu i u krizi i poslednjih dana pokušavamo da lociramo gde je problem", naveo je i ostao nedorečen.

Popravili smo ove godine u Ligi Evrope dodatno svoj koeficijent. Trenutno 78. mesto na klupskoj UEFA listi nam uliva optimizam da ćemo i u sledećim kvalifikacijama biti u grupi povlašćenih timova i da ćemo imati lakši put.

"Mislim da smo veoma blizu odgovora, ali nije baš sve za javnost".

U međuvremenu, Crvena zvezda je povećala prednost na tabeli.

"Nije prijatno, svakako. Ponavljam, radilo smo na lociranju problema, otkrili smo ga i reakciju očekujemo već na sledećim utakmicama. Imamo ove sezone sjajan rezultat u Evropi, koji nažalost nisu pratile i pobede i dobre partije na domaćem terenu, ali ne pada nam na pamet da odustanemo od odbrane duple krune. Podsećam da smo i prošle sezone bili u zaostatku za komšijama, pa smo osvojili titulu i Kup", rekao je i dodao:

"Ima još da se igra do kraja Superlige, pratimo pažljivo šta se dešava sa našim rivalima".

Partizan u subotu od 14.30 gostuje Radničkom u Nišu u meču 25. kola koji je trebalo da bude odigran danas, ali je odložen zbog hladnog vremena i snega. Od poslednjih deset takmičarskih utakmica, računajući i kraj 2017. godine, crno-beli su pobedili u samo dve - oba puta kao gosti.

Partizanovci, učestvujte u MONDO kvizu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC