• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čolo", srećno! Sa 19 igrača na dva fronta...

Autor mondo.rs

Odlukom da zarade tokom ovog prelaznog roka, Atletiko je (ne)svesno upao u zamku.

Dijego Simeone se i dalje bori za titulu u Primeri, nema razloga da Atletiko i ne "puca" na novi trofej u Ligi Evrope, ali u slučaju povreda sve bi moglo da se zakomplikuje.

Prodajom Janika Fereire Karaska, Nika Gaitana i Augusta Fernandeza - koji su redom otišli u Kinu - odnosno odlaskom rezervnog golmana Migela Anhela Moje u Real Sosijedad, "Čolo" Simeone je ostao na tek 19 prvotimaca!


Istina, Atletiko je na prodaji ovih igrača zaradio oko 53 miliona evra, ali čak i ako neki od njih nisu viđeni kao "starteri" - mnogo je izgubljeno u rotaciji...

Ostali su tek golmani Oblak i Verner, defanzivci Godin, Himenez, Savić, Ernandez (povređen), Huanfran, Filipe Luis i Vrsaljko, vezisti Partej, Koke, Saul i Gabi, te igrači ofanzivnijih karakteristika Vitolo, Korea, Grizman, Kosta, Gamero i Tores.

Atletiko do kraja sezone očekuje još 13 mečeva i prvenstvu i minimum dva u Ligi Evrope, a svakako se neće zadovoljiti samo dvomečom protiv Lokomotive.

Kako će Simeone uspeti da "rotira" tim u narednih manje od tri meseca fudbala, i da li će ih stići umor u odlučujućim trenucima sezone, bio je rizik koji je čini se prihvatio u dogovoru s rukovodstvom koje će morati da uloži ozbiljna sredstva na leto.

Na sve to, možda sledi i nova era bez Antoana Grizmana...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC