• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" protiv Engleske!?

Autor mondo.ba

Predsjednik FS BIH Elvedin Begić sastao se danas u Sarajevu sa predsjednikom Fudbalske asocijacije Engleske, Gregom Klarkom.

 "Zmajevi" protiv Engleske!? Izvor: MONDO/Samir Cacan

Dva lidera prijateljskih saveza razgovarali su o globalnim temama, izazovima savremenog fudbala, ali i međusobnim odnosima dvije asocijacije.

Predsjednik Begić je izrazio zadovoljstvo zbog posjete uglednog gosta, koja samo potvrđuje zavidan imidž FS BiH u evropskim okvirima.

„Prvi put sam u Sarajevu i fasciniran sam onim što sam vidio i doživio. Znamo da reprezentacija Engleske i klubovi u BiH imaju mnogo fanova, ali znamo da i vaša reprezentacija ima sjajne fudbalere. Posebno je zadovoljstvo vidjeti da rukovodstvo vašeg saveza, predvođeno predsjednikom Begićem, uspješno odgovara svim iskušenjima sa kojim se suočavate zbog specifičnih okolnosti u kojim djelujete“, rekao je predsjednik Fudbalske asocijacije Engleske, Greg Klark.

Prijemu u Sarajevu prisustvovao je i generalni sekretar Jasmin Baković, a dogovoreno je da administracije oba saveza razmotre termine i mogućnosti odigravanja prijateljske utakmice „A“ reprezentacija BiH i Engleske u narednom periodu,saopšteno je iz FS BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC