• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Dres je lijep, ali je kvalitet u grbu

Selektor Srbije rekao je da će zajedno sa igračima učiniti sve kako bi na predstojećem SP predstavio zemlju na najbolji način.

 Antić: Dres je lijep, ali je kvalitet u grbu Izvor: MONDO

Crveni dres u kojem će reprezentacija Srbije igrati na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, predstavljen je u Skupštini grada. Organizatori manifestacije nazvali su dres istorijskim, pošto će selekcija Srbije u njemu prvi put samostalno učestvovati na Mundijalu.

Pored dresa, predstavljena je i ostala oprema koju će reprezentativci i stručni štab nositi u Južnoj Africi, na putovanju, u hotelu i na treninzima.

FOTOGALERIJU POGLEDAJTE OVDE
Selektor Antić rekao je da mu se dopada dres, ali da je njegov kvalitet grb Srbije, za koji će se reprezentativci od 11. juna do 11. jula boriti u Južnoj Africi.

"Dres je lijep, moderan, ali njegov kvalitet je u ovom grbu. Obećao sam i održaću reč da ćemo ga natopiti znojem i uraditi sve kako bismo predstavili zemlju u najboljem svijetlu", rekao je Antić novinarima u Skupštini grada.

Antić je rekao da ga raduju dobre igre reprezentativaca, koji u stranim klubovima pružaju dobre igre i osvajaju titule i ponovio da je razočaran jer će zbog povreda Ivica Dragutinović i Boško Janković propustiti Svjetsko prvenstvo. On je pohvalio igrača Saragose Ivana Obradovića koji se poslije povrede vratio na teren.

"Svjesni smo činjenice da ćemo imati mali period za pripreme, ali Svjetsko prvenstvo je svake četvrte godine i svaki igrač će morati da se potrudi. Obradović je počeo da bude onaj stari... Pokazao je psihičku stabilnost i dobro osjeća igru".

Na pitanje novinara da li zbog povreda pojedinih igrača planira da pozove nove, Antić je rekao:

"Ima vremena, sve pažljivo radimo, ne prepuštamo ništa slučaju i improvizaciji".

Predstavljanju reprezentativnog dresa prisustvovali su, između ostalih, potpredsjednik Vlade Srbije Ivica Dačić, ministar odbrane Dragan Šutanovac, selektor košarkaške reprezentacije Dušan Ivković, predstavnici sportskih saveza Srbije, kao i biznismeni Miroslav Mišković i Milija Babović.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC