• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri dobili glumce, Bog te video!

Revijalna fudbalska utakmica sportista i glumaca organizovana u sklopu Serbia opena powered by Telekom Srbija završena je pobjedom profesionalaca 3:2.

 Fudbaleri dobili glumce, Bog te video! Izvor: MONDO

"Ovi igraju ozbiljno, ne zezaju se", prokomentarisao je jedan sredovječni Dorćolac koji je u utorak popodne gledao fudbalsku utakmicu na stadionu pored Nebojšine kule.

Na jednoj strani bili su glumci, koji već sedam, osam mjeseci vježbaju fudbal, za uloge u filmu i tv seriji "Montevideo, Bog te video", a sa druge oni koji su zarađivali za život od fudbala, potpomognuti košarkašima, teniserima i biznismenima.

Glumci su dobro odigrali svoju ulogu, ali su sportisti ipak vještiji sa "bubamarom".

I na kraju su pobijedili sa 3:2.

FOTOGALERIJU POGLEDAJTE OVDE

Revijalna fudbalska utakmica između sportista i glumaca organizovana je u utorak popodne u sklopu ATP turnira Serbia open powered by Telekom Srbija, na terenu Fudbalskog kluba Dorćol, koji je rekonstrukcijom dobio vjeran izgled stadiona FK BSK iz 1930. godine.

Za ekipu Serbia open nastupali su Saša Ćurčić, Savo Milošević, Vladan Lukić, Ivan Tomić, Gordan Petrić, otac Grigorije, Dejan Bodiroga, Vlade Divac, Vladan Milojević, Nikola Radmanović, Blažo Raosavljević, Viktor Troicki, Novak Đoković, Nenad Zimonjić i generalni direktor Telekom Srbije Branko Radujko.

Glumce je predvodio kapiten Viktor Savić, a pomogli su im bivši fudbaleri Partizana Zoran Mirković i Dragan Ćirić.

Sudije su bili Dragan Okanović (Sin Dragan), Vuk Roksandić (grupa Ruž), Ivan Ivanović (Keš taksi) i Ivan Zeljković (Želite li da postanete milioner), koji je preuzeo ulogu spikera i svojim šaljivim komentarima zabavljao publiku i aktere utakmice.

Na poluvremenu je bilo neriješeno (1:1). Gol za sportiste je postigao Ivan Tomić na asistenciju Viktora Troickog, koji je pokazao da je još uvijek dobar fudbaler. Izjednačio je glumac Petar Strugar i to tako što je lopta prešla preko prstiju golmana Vlada Divca koji je podigao ruke (!?).

Novak Đoković je najprije odgledao meč svog srednjeg brata Marka, pa je onda istrčao na teren. Došao je u pratnji Nenada Zimonjića, koji nije planirao da igra fudbal, ali je odmah prihvatio majicu koju su mu dali i rekli mu: "eno gore u svlačionici te čekaju kopačke".

A Zimonjić igra kao Nesta.

"Ziki, ko te prođe dobija televizor u boji", dobacio je jedan gledalac, komentarišući teniserovu igru u odbrani.

Drugi gol za sportiste postigao je Savo Milošević. Najprije je načinjen penal nad ocem Grigorijem, koji je izveo Viktor Troicki. Teniser je šutirao pravo u golmana, odbijenu loptu pokupio je Savo.

Treći gol dao je Novak Đoković, na asistenciju Dejana Bodiroge i to poslije prekida.

"Bio sam na pravom mjestu u pravo vrijeme", opisao je svoj gol Novak, koji igra lijevom nogom.

Najbolji srpski teniser često igra fudbal, ali mu je ovo bio tek drugi put da to čini na velikom travnatom terenu i priznao je da je bilo dosta naporno.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC